Pašić (SSP): Brnabić "svesno laže građane" da je ODIHR potvrdio da su izbori bili fer i pošteni 1Foto FoNet/Vlada/Peđa Vučković

Ana Brnabić već dva dana „svesno laže građane Srbije da je ODIHR-ov izveštaj potvrdio da su izbori bili fer i pošteni“ iako odlično zna „kako su pokrali izbore na svim nivoima, a naročito u Beogradu“, rekla je danas članica Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica Tatjana Pašić.

Pašić je, kako je saopštio SSP, istakla da su izbori pokradeni i da će svi koji su „u pljački“ učestvovali, morati da odgovaraju.

„Vreme je da priznate krađu i prihvatite preporuke međunarodne zajednice i što pre obezbedite uslove za slobodne i demokratske izbore jer to nije pitanje vaše stranke i vaše vlasti već svih građana Srbije i njene budućnosti. Ako ne primenite preporuke i nastavite da vređate evropske zvaničnike, blatite međunarodnu komisiju koja treba da dođe, nećete više moći da izvodite predstavu ni za građane ni za Evropu. Tada će sve zavese pasti pa i u vašem pozorištu“, navela je Pašić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari