Paunović: Nekog ću morati da izdam, bilo koju odluku da donesem

Ostavite komentar


  1. Spasite Opštinu i ljude u njoj, toj je prava stvar, sve ostalo su priče za ljude nepoštenih misli. Ja sam svake subote išao na proteste. No, ako se ovi ljute što će te Vi i Zelenovića da branite svoje opštine od crnog okupatora, ja nemam šta više da očekujem od takvih ljudi.

  2. Što je ovaj Paunović iz Paraćina teatralan čovek. Čuj, nekog će morati da izda?! Nema tu nikakve izdaje time što ćeš na redovnim lokalnim izborima uz pomoć glasova tvojih sugrađana i sugrađanki pokušati spasiti svoju opštinu od naprednjačke pošasti. Jer, naprednjačka vladavina u Srbiji je gora od kuge i korona virusa zajedno!! Čelnici „Saveza za Srbiju“ nisu ni svesni koliko su se loše postavili prema pitanju vezanom za bojkot lokalnih izbora u Šapcu i Paraćinu. Njihova tvrdoglavost i iracionalno ponašanje u donošenju odluka kada šta treba raditi-ukazuje na to da bavljenje politikom nije za njih. Egoizam u bavljenju bilo kojim poslom nikad nije doneo ništa dobro.

  3. Dakle gospodine Paunoviću, iz onoga što sam u vašoj izjavi razabrao vi ste već odlučili da ćete na izbore izaći, samo ako vam stranka to ne dozvoli nećete izaći kao član DS-a, nego samostalno. Time ste isto kao i gospodin Zelenović izdali ono što je zapravo u celoj priči najbitnije, jedinstvo među nama koji se borimo protiv režima i koje ga jedino može oboriti. Proizvodnjom novih podela i nesloge u našem frontu obojica ste pali na državničkom ispitu i sada u najboljem slučaju možete ostati lokalni šerifi, ali ako vam Vučić to dozvoli, pošto ste podršku velikog dela antirežimske Srbije izgubili.

  4. Ma, doneo je on odluku odavno. Kampanja je krenula i skupljanje potpisa. Koga folira?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.