Paunović: Ovu bitku nismo tražili, ali neka dođu

Povodom najava da će se demonstrirati ispred opština u kojima je opozicija na vlasti

Ostavite komentar


  1. Marko Đurić je toliko hrabar kao i njegov politički vođa. Kad bi čovek bacio samo malo jaču petardu oni bi se uneredili. Ali izjava Đurića nije nimalo vredna jer ne ide iz njegove glave nego iz glave svemogućeg koga je sprečila Rada Trajković, Narod Srbije i Merkelova da ostvari svoje ideje po pitanju Kosova, ideje koje nikome nije saopštio.

      1. Cega se to Paun uplasio?? Za razliku od njegovih, niko od pristojnih gradjana koji bi izrazili nezadovoljstvo njegovim vodjenjem Paracina ne bi vrsio nasilje nad bilo kim.

        1. Nema ni panike ni straha, ne čitate dobro SNS robovi, lepo vam je rečeno da vas spremno čekamo, pa vi vidite šta ćete.

  2. Znaci naprednjaci koji se bore da ugled Srbije u svetu bude na visokom nivou, da imamo sto vise pozitivnih rezultata, sami organizuju protest protiv sebe? Bas logicki razmisljate, nema sta. Kao i vas politicki program koji nudite.

    1. Bote procitaj vest pre nego sto komentarises. Tvoja „napredna“ partija nema ugled osim kod parazitskog sloja Srbije. Od te iste zivite i zato pisete po portalima.

  3. Dal to preti onaj junoša koga su Šiptari gole guzice , do smrti isprepadanog , kao vreću govana , NA SRAMOTU SRBIJE , vukli kroz Prištinu ?!
    Sendviče nemamo , ali ćemo te , posebno ako ti dođeš , domaćinski doćekati …i tebe i tvoje lokane tajkune.
    „Srećni građani , još srećnije Srbije „

  4. Izvinjavam se Adminu zbog moje grube reakcije.
    No , tanki su živci a razočarenja na sve strane.
    Objavili ste moj komentar.
    Svako dobro i srećan rad.

  5. Saša je pošten čovek, vidi se i sa ove slike i iz prethodnih članaka. Takvi ljudi su nam neophodni. Mi smo naučili da prepoznamo poštene ljude za razliku od lažljivog i zamućenog pogleda uvek gladnog para! (ceo SNS kartel). Oni ne znaju šta će pa kao predškolsko dete kopiraju ono što vide. Istu stvar (“okupljanje ispred opština”), radile bi i mentalno zaostale osobe. Pedagoški postupak je tolerisati, ignorisati, jer se ništa neće desiti. Međutim oni (SNS) su skloni nasilju, tako da želim da skrenem pažnju, da se u takvoj situaciji mora odmah okupiti što više pobunjenog naroda da se odbije nasilje…… Kako? Svim sredstvima, jer oni praktikuju bezakonje evo skoro 7 godina i smatraju da im niko ne može ništa. To ne postoji u Evropi!

    1. Rata nije bilo, a kakve ste kukavice, srećom, neće ga ni biti, skončaćete od salmonele iz sendviča.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.