Pejić: Ne bih polemisao s Đilasom, rezultati govore umesto nas

Povodom izjave Dragana Đilasa da Faktor plus uzima Ipsosova istraživanja koja finansira SNS i onda povećava rejting te stranke

Ostavite komentar


  1. Agencije uvek kada iznose procene, „zaborave“ da navedu najvažniju stvar – na KOJU IZLAZNOST se odnose ovi procenti? Zašto? Zato što kada bi navele izlaznost, onda bi morale da daju i procene kako bi se procenti menjali u slučaju manje, ali i u slučaju VEĆE izlazosti.

  2. Svi su im drugi krivi sto narod nece da glasa za njih.Pa nije to razlika od par procenata vec 50 posto odnosno skoro dva miliona ljudi.Djilasova izjava vise govori o njemu i toj opoziciji koja zivi u nekom svom virtuelnom svetu u kome se izgleda bajke obistinjuju.I kako posle glasati za neke ljude koji veze sa realnoscu nemaju a treba kao da vode ovu drzavu.Da su bar neki novi politicari pa da im kao poverujemo ali to sve clanovi bivse vlasti koji su unistili i opljackali ovu drzavu.I posle se pitaju kako ni cenzus ne mogu da predju.Nije narod toliko glup koliko oni misle.Pa jos kada zuti spominju agencije za istrazivanje a svi se secamo na sta je to licilo za vreme njihove vladavine.Samo lud i nenormalan covek moze dati svoj glas na izborima ovakvim ljudima.

  3. Moze gospodin Dilas da prica sta hoce nepromisljeno i dalje i bas zbog ovakvih praznih i besmislenih prica pada u ocima glasaca i mislim da nikakva istrazivanja javnog mnjenja ne mogu da mu pomognu,pa nema potrebe da se njima ni bavi!

  4. Srdjan Bogosavljević doajen nameštenih istraživanja „javnog mnjenje“.
    Od zloupotreba ove vrste stiču se politički poeni i finansijska korist.
    Nadajmo se da će ovoj hipokriziji jednom doći kraj.

    1. @Petar
      posto kazete da je doajen „namestenih istrazivanja javnog mnjenja“, hocete da kazete da je to radio i za predhodnu vlast i da bi to uradi i za opoziciju ako“ odrese kesu“

  5. Mislim da je zaista polemika nepotrebna,jer aktuelna vlast ima rezultate rada i ulaze maksimaan trud da se postigne neki boljitak,dok opozicija bahata i bogata samo teoretise i nikako vec jednom da prede sa reci na pametna dela!Opozicioni lideri umesto polemisanja mogli bi ,na osnovu prakticnog rada aktuelne vlasti mnogo toga i da nauce!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.