Performans „1 od 5 miliona“ ispred bine u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. MI ili ON- ON pada, fenomenalno, probudio se narod
    krezubi će danas autobusima, žao mi je, znači im i po koja crvena ili sendvič,
    e sirotinjo moja

  2. Bravo Novi Sade, Atino Srpska! Svaka vam cast, i cekamo vas u Beogradu u Subotu .

    1. Zasto ih pozivas u subotu u beograd.trebala si otici njima u goste

  3. Njihovo pravo je da pozivaju, a naše da ne dođemo na protest, jer stavili oni milion i jedan citat, to neće promeniti niti umanjiti podršku radu i postignutim rezultatima.

      1. Rast BDP-a, pad javnog duga, investicije, ugled Sbije u svetu nemerljivo bolji.. Jasno je svakome ko želi da vidi, sa bar malo prisustva objektivnosti.

        1. Danas (Opozicini Informer ili Pink) mi stalno briše komentare. Sramota je u šta ste se pretvorili. Čitam vas od samog od devedesetih, i skoro uvek sam se slagao sa većinom stvari. Ali da puštate da kod vas vlada ovako jednoumlje i tolika privrženost politici je sramota. A možda je i AV u pravu da ste ipak postali nečiji plaćenici. Slobodno novinarstvo u Srbiji, kao i u svetu, je umrlo!

        2. Ako je dostignuce da pezosima smanjis penziju da bi smanjio deficit…onda smo svi u problemu. Nova radna mesta??? Pa mi smo ih platili subvencija po 10000€ za svako. Jesi slep ili glup,ili si samo bot???

  4. Po svemu sudeći Vučića režim je ,,doterao cara do duvara,, i nezadovoljan narod nema drugog izbora nego da Vučića vlada padne i najvažnije da je
    vojska i crkva uz srpski narod u Srbiji.
    Nikad više kultličnosti u Srbiji!

  5. Na slici je devet nepoznatih ljudi, od kojih je jedan na rošulama. Nedostaje još samo klovn pa da scenografija bude kao iz Letećeg cirkusa Monti Pajtona.

    Meni ovi liče na odrasle osobe koje i dalje žive s roditeljima, za šta je naravno kriv sistem oličen u Miloševiću i krezubim penzionerima.

  6. Slika njih i slika sa istog mesta posle 18h najbolje govori,ko ima kakvu podrsku

    1. Mislis na sliku ljudi koji su bili skupu zbog sendvica i hiljadarke,a i straha od gibitka posla u nekoj od javnih firmi u koje su upali preko stranke?

  7. Najjači je ovaj sa rolerima! Ako su oni vođe opozicije u Novom Sadu sve je jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.