Petar Petković nakon sastanka Vučića i Lajčaka: Predsednik Srbije tražio da Kurti prestane s provokacijama

Ostavite komentar


  1. Ma sta rece g. Petkovicu ! Sidji covece dole medju Narod, da se licno po svim pitanjima organizujete i zastitite, ako treba i dobro naoruajte se, nedirajte drugoga ali se branite znalacki ! Sta vi danas radite sem da presipavate, Koga to stitite i branite jezikom ? Sta su Vucic ili Lajcak, jedan drugom rekli, BEZVREDNO je i to godinama. Ma pametan to nikada nebi radio i trosio toliko vremena na ono sto uskoro nece postojati, a to je EU ovakva kakva je danas. Jeli tu buducnost Srbije ? E Bogami nije, pa da je i Baba Vanga zivo, isto bi Vam rekla ! NEZRELI smo do Boga !

  2. Do sada bi sigurno i deca shvatilada,nikada vise nece srpske vlasti da donose odluke na Kosovu,pa ni ovaj sadasnji predsednik.Kosovo je otvoreno za sve koji imaju zelju da zive zajedno sa ostalim gradjanima Koosva,a da stvarate nekakvu tvorevinu kao sto je genocidna rs,to necete nikada postici.
    Kosovski srbi su poceli da shvataju da im taj takozvani predsednik,(za mene je ulicar) ne zeli nikakvo dobro,naprotiv on zeli jedino da dominira sa tim narodom na Kosovu i da ih zloupotrebljava po potrebi.Dosta dobra slika je npr,da kosovski srbi se i ne smatraju drugacije,nego gradjani drugoga reda pa cak nemaju ni istovetne pasose kao gradjani Srbije.A od Kosova traze,pa cak i zahtevaju.
    Nece ovo proci na Kosovu vucicu,a ne zaboravi da su i mnogi pre tebe pokleknuli upravo na kosovskom tlu.Ni tebe nista bolje ne ocekuje,sto ti ja od srca zelim,samo da se taj narod resi tvojih kandzi i tvojih prljavih radnji.Postao si simbol „primitivizma“i lazi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.