Petković: Bez objašnjenja mi zabranjeno da odem na Kosovo, ali ono nikad neće biti država

Ostavite komentar


  1. Nesme ni Bisljimi da udje u Srbiju. I on je glavni pregovarac kao i ti.
    A i ja sam ministar za Severnu Koreju i nedaju mi da udjem tamo. Sta sad

  2. A kako to da vam zabranjuju di idete u „poseti“ u svojoj drżavi?? Update my friend, update!! Priznali vi ili ne Kosovo je drżava sa najmocnijim saveznicima a ako se probudite brzo lakse ce vam biti da vidite dalje od nosa!!

  3. Pa sto ne ides burazeru ako nje drzava?! Ne brini se, skoro ces traziti dozvolu i za Sandzak.

  4. Ako Kosovo nije država, već deo države Srbije, ko mu je i kako zabranio da se slobodno kreće svojom
    državom?

  5. Naglasio je da uprkos tome Kosovo „nikad neće biti država“ i da će Beograd nastaviti da pomaže srpski narod na Kosovu „u NAORUZANJU kao u Banjskoj“ ?
    Druze moj, ako vec nisi primetio, „posle odbrane Dinara na Kosovu“, Srbiji jedino jos predstoji „borba za očuvanje čirilice na Kosovu“, sve ostalo ste „sačuvali“ kako Kosovo nebi postalo država !

  6. Imaju policiju, vojsku, pravosuđe, carinu, međunarodni broj, tablice, Ustav, skupštinu, energetiku, rudnike, trgovinu, granične prelaze, diplome, pasoš, države koje su ih priznale, učestvuju kao samostalni u sportu itd…zar nisu država?

  7. Citajuci tvoje izjave (gluposti)onda ne mogu a da se ne zapitam dali ti imas ono osnovno kucno vaspitanje?Naravno da nemas,jer tvoj primitivizam i nacin kako se obracas ljudima,pa makar oni bili i albanci,hrvati,bosnjaci je dno ljudskog morala.Iz dana u dan lupetas i blatis,vredjas sve sto ima veze sa Kosovom,i onda se cudis zbog cega ti ne dozvoljavaju da odes na Kosovo kao „direktor“Srbije za Kosovo.
    Ne trebas nam,ne trebas ni kosovskim srbima,jer sto manje dolazis njima je bolje budi siguran.Ostani gde jesi i primaj platu za nesto sto svako pametan naziva idiotizmom.Takvi nam ulicari i sovinisti nisu potrebni,jer mi gledamo da sav taj idiotizam iskorenimo tako da bi i kosovski srbi mogli da zive onako kako sami zele a ne kako im naredi nekakav direktor i tvoji istomisljenici.

  8. Direktore,posalji molbu meni pa cu ja da je overim i odobrim ti odlazak u inostranstvo,to jest Kosovo.Zar bi mogao takvu „personu“da odbijem?

  9. Da si pametan kao sto nisi,mogao si da trazis dozvolu od predsednika (kako se vec zove)i on bi ti sigurno dozvolio da posetis „tvoju“juznu pokrajinu.Smesno je slusati i citati sta odrasla deca pisu i lupetaju.

  10. Овај српски политикантски буздован очигледно не чита новине,
    “ Косово “ је одавно, још 2008 године постало независна држава коју признају више од 103 држава, од тога све највеће и најважније државе света. Али шта вреди, Србима су важнији митови него стварност, да не напишем реалност.

  11. Tebi „direktore“kad bi Srbija imala uredjenu drzavu i Zakon,nebi trebali da dozvole da izadjes ni na ulice Beograda,da ne zagadjujes okolis.Toliko si „vazan“igrac u danasnjoj politici.

  12. Tvoja retorika tokom cele tvoje karijere ka joker vučičeve i milosevičke politike prema Kosovu je razlog da tebi je zabranjeno doživotno ulaz u Republiku Kosovu.(i tačka)

  13. E kako nije drzava kad ti zabranila ulazak? nego idi se leci covece

  14. Drage komsije , jer vam sada jasnije zasto gubite na svaki korak . kad samo JEDAN covek odlucuje u svemu i svacemu , a selekcija glavnih ljudi zavisi koji je veci poltron ili ulizica kod VELIKE GAZDE , Vucica

  15. Dok se ne opametiš- neče da te puste.
    Šalu na strane, al gde se ugasi ovaj pametnjakovič?

  16. Pa Kosovo ste Vašom politikom napravili državom a Petković i Radikali misle da što gore za Alnce to bolje za Srbe greška ali će te odgovarati pošto se zna ko je napravio Kosovo kao državu.Dosta bre gluposti da nas be snađe veće zlo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.