Petković: Nema napretka u dijalogu bez formiranja ZSO

Ostavite komentar


  1. Sto puta ste ponovili istu frazu. Petkoviću shvati da ZSO nije po kosovskom ustavu. Oni svoj ustav shvataju ozbiljno a vi….

  2. Serbi trebaju svoj prava u skupstinu RKS trazit i dogovorit ovaj tzv.direktor nece zivit u RKS

    1. Albanci sa Kosova treba svoja prava da ostvaruju preko institucija Srbije a „igramo se drzave“ neka ostave za maticnu Albaniju.

      1. @W.A zašto bi se kosovski Albanci odrekli ciljeva koje su vojno ostvarili?!Smešno!Kao kada bi Tajvan i tamošnji Kinezi pristali da svoja „prava“ ostvaruju preko Kine!Zapitajte se ko se „igra države“koja ne zna gde su joj granice i koje ne kontroliše.

      2. @Zašto Srbi iz tzv.“rsk“ nisu hteli da ostvaruju svoja prava u Hrvatskoj preko institucija te države već su pravili svoju paradržavu koja je na kraju i propala? I onda „svi Srbi u jednoj državi“ preko Rače i na traktorima.

      3. Samo Sloga Svet Spavs
        Kommune srpske nikada se ispune jer srbi ne uce Shqip jezik Bogova Yliri na Albansko Nova Zvezda a srbi na Kosove su taoci Srbije a Popovi I Daca minister uzivaju anems vise tri jezik a kada Kosova autonomy billa.
        Ne famo Kosovu pa ona da se Kosova deli a sada ne priunsk Kosovu.
        Nikad Kosova Sebija billa ili srbsko samo of 1918 pod serbijom skoro cjeli Balkan.
        Mile I Mira sa Vuljinom doneli NATO na u Kosove.
        Mille nikad rec nije oderzao sve lsgs I prevario u Zivot Prica YouTub Emisija na srbcki jezik kako Dacic se smekr a rodjen u Kosove.
        Samo Sloga Svet Spasva.

  3. Petković sa pravi naivan,kao da ne zna da je Briselskim sporazumom dogovoreno da se ZSO formira po Ustavu i zakonima Kosova i da neće imati svoje.Pošto to nekome ne odgovara ZSO i ne postoji.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.