Petković: Priština stvara tenzije, ne namerava da doprinese normalizaciji odnosa u regionu

Ostavite komentar


  1. Postignut sporazum u oblasti energetike, otvorio je mogućnost i dao je nadu da će se postići pomak i u drugim oblastima, pre svega u rešavanju pitanja nestalih, međutim i tu je prištinska strana pokazala da nije spremna za saradnju, napomenuo je direktor Petković. Nesmese te lazi vise vaziti niti te zemlje da vaze njihove lazi niti to sad treba da radi formiranje ZSO nestalih i sve ostali nereseni problemi se trebaju resiti nemozese jos godinama lazima izbeci to pravo nemaju !!!

  2. Da smo na pragu nove krizne situacije pokazuju i donete protivpravne i jednostrane odluke u Prištini o preregistraciji vozila sa KM na RKS tablice i ukidanju srpskih ličnih dokumenata“, istakao je Petković u razgovoru sa ambasadorkom Kine u Srbiji Čen Bo, navodi se u saopštenju Kancelarije. Jeste tako to rade kao sto svi vidimo i svi oni sto vide sta rade koje gluposti izmusljavaju silom i lazima sto nikakvog prava nemaju gde to ima da se silom lazima radi u tudjoj zemlji sta god se zeli i sami daju sebi to pravo sto nemaju takose to ne radi to pravo nemaju !!!

  3. Citat: Petković: Priština stvara tenzije, ne namerava da doprinese normalizaciji odnosa u regionu
    Komentar: Glupost. Priština samo nece vise da ceka na ono sto druge drzave su vec uradili og prvog dana proglasenja nezavisnosti. Cekajuci razumevanje Beograda, izgubise se dragoceno vreme. Ali bolje kasno nego nikad (kako to SRB zeli, po onome kako se ponasa)

  4. Ko rekose ruski sateliti … evo svi vas poveruju na vase ponavlene lazi

  5. Radi se o Kosovu, o vladi Kosova, a ne o lokalnim organima gradske samouprave Pristine. Vladu Kosova cine Srpska lista i Kurtijeva stranka

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.