Petković umesto Đurića na čelu Kancelarije za KiM?

Politički izvori Danasa o mogućim kadrovskim rešenjima u novoj vladi

Ostavite komentar


  1. Ne postoji ni teoretska sansa da Djuric dobije agreman jos 6 meseci, a onda jos nekoliko da se pripremi. Prvo, Srbija nema ni vladu, ni ministra spoljni poslova, a oni moraju da ga predloze. Pa onda da posalju Amerikancima, pa oni da zaprime predmet. I kazu im – e, sad je kod nas kampanja za predsednicke izbore, ne radimo nista nekoliko meseci. A ako pobedi Bajden, onda se jos prolongira…..

  2. Imam mnogo bolju ideju . . . osoba koja mnogo bolje poznaje KIM ( verujem da govori i zvanicni jezik ) , harizmaticna , uspela u biznisu , sa “ odlicnim vezama u Vladi KIM -a ( sa ministrom Rakicem Goranom ) plus ima iza sebe snaznu politicku partiju . . . pogodili ste . . . Milan Radoicic zvani Milan “ Acin poligraf “ . . . glasamo preko SMS poruka za njega . . .

  3. Bože drai, da li je moguće da jedan čovek koji nema ni dana rada u privredi a sumnjivo je i njegovo obrazovanje kao i, verovatno, još uvek postojeća saradnja sa nemačkom obaveštajnom službom za inostranstvo Bundesnachrichtendienst (BND) dobije mesto ministra privrede! Pa on se samo kratko okušao kao novinarčić u jednim beznačajnim novinama za Srbe u Nemačkoj ali je, kao poznati pripadnik gej populacije uspeo da se „udomi“ kao potparol svojevremeno u nemačkoj ambasadi u Beogradu. Po mnogim Srbima koji ga poznaju kao mladića u Bed Filbelu i Frankfurtu jedina njegova prava kvalifikacija je da je vatreni gej -momak koji je svojevremeno zasenio i nekadašnjeg nemačkog ambasadora u Beogradu! Blago nama Srbima sa njim koji je po ocu Zoranu hrvatskog porekla!

    1. Prijatelju zarobljena je srbijica i to direktno od strane đojlena i ženoložnica još pre 8 godina mada su nas polako probijali još za vreme koferčetovog i tadićevog grljenja. Jaka je to banda a imaju podršku i Bilderberga koje je u Srbijicu dovela vlasna služba direktnom pogodbom o nenapadanju i velikom zajedničkom biznisu…naravno na uštrb građana te iste srbijice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.