Pingpong Brnabić i Vučića sa državnom tajnom

Transparentnost Srbija tražila od Vlade pisani trag koji dokazuje da je premijerka govorila istinu

Ostavite komentar


  1. Diletanti i populisti nam vode državu. Da zanemarimo laži, nevaspitsnje i bahatost predstavnika vlasti. Gde je tužilsštvo, gde je sudstvo? Dokle ćete da gledate propadanje?

  2. Gospodine predsednice ZASTO SE MASKE ZA ZASTITU prodaju na pijaci po 250 dinara a farmaceuti u drzavnim apotekama a i privatnim nas upucuju na pijacu da platimo 250 dinara. MOLIM HITAN ODGOVOR.

    1. I ovo pokazuje da Srbiju vode totalno nekompetentni ljudi, bez elementarnog znanja i inteligencije.

    2. 1008 respiratora na 82 ustanove sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite u Srbiji znači da svaka od njih ima 12,3respiratora. Pola od tih ustanova su zavodi za rehabilitaciju i banje u kojima nema niko Ko bi znao da rukuje respiratorom i nikada ih nisu ni imali. Izgleda da ovde neko malkice lažucka.

  3. Drzavna tajna ili nije, to i nije goruca briga u ovom trenutku. Bitno je da imamo aparate na raspolaganju, a da li ih ima dosta? Snalazimo se s onima sto imamo.

  4. Broj respiratora je „drzavna tajna“ jer se neko slucajno moze izlajati koliko je od tog broja u ispravnom ,odnosno u neispravnom stanju.

  5. I svi su sada pozvani da hvataju neke sitne greskice ili mozda to uopšte nisu greskice, a vlast se bori s epidemijom.

  6. Kladim se u 20000€ sa AV da je slagao. Ovo je cena jednog respiratora. Kada dobijem opkladu daću te pare u Gradsku bolnicu Zvezdara da kupe respirator.
    Za nedelju dana će reći da su ga lažno informisali. Isto kao što virus ove nedelje nije najsmešniji, a prošle je bio. Jadniče, dokle se ti zaglibljuješ lažući nas. To je malo opasno u ovakvoj situaciji.

  7. Zasto bi broj respiratora bila tajna.Otvoreno je izrecen broj respiratora neka Srbija zna sa cime raspolaze.

  8. Od danas je podatak o broju respiratora ponovo državna tajna! (kao da se radi o nuklearnim bojevim glavama! ) Ovde su sve institucije uništene, pravila nema, ima samo Prvorođeni i njegova samovolja. Ovo je samo još jedan dokaz u kakvom sistemu narušenih i iskrivljenih vrednosti živimo.

    1. Nema sta,bas duhovito. Sram te bilo. Salis se sa zdravljem naseg naroda.

  9. Stav i odluka drzave se mora postovati! U ovom trenutku nisu potrebni sporedne kritike nekolicine. Drzava radi sve sto je u njenoj moci da se spreci sirenje virusa i da sit bude stabilna! Niko nebi smeo da osudjue,vec da bude odgovoran prema sebi i drugima.

    1. Koje države, ti ovo smešno društvo sa smečnim virusom smatraš državom.

    2. Tijana botice nešto se ovih dana slabo čujete obzirom na ogroman broj ljudi koji su osuli paljbu po ovoj nesposobnoj vladi na čelu sa predsednikom AV. Nadam se da ćeš se uskoro i ti „spustiti na zemlju! gde se ne dele sendviči!

  10. Znači opet nešto muljaju i lažu, kao sa Vulinom i Gašićem, gde god su uhvaćeni sve je državna tajna.

    1. Da,da,sve vase zavere su do sada bile tacne pa je i ova. Izmisljate,ne znate da prestanete.

  11. Državna tajna je koliko su naši politicari pokrali i koliko su se ugradili u nabavku tih respiratora, a ne koliko ih ima. Tu su izgleda nešto pobrkali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.