Počela Generalna skupština Interpola, o Kosovu u utorak

Ostavite komentar


  1. „Državni sekretari Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović i Biljana Popović Ivković izložile su danas u Dubaiju, predstavnicima delegacija koje će učestvovati na Generalnoj skupštini Interpola, argumente Srbije zašto Kosovo ne može biti deo ove međunarodne policijske organizacije.“ Postavlja se pitanje gde su to izlagale drugarice sekretarke kad nije odrzan ni jedan panel na tu temu vec je danas Generalna skupstina i izbor novog predsednika Interpola. Dakle ispostavlja se da su izlagale po hodnicima ili foajeima ili iskljucivo za potrebe medija da bi opravdale svoj put u Dubaji i eventualni soping, kojim ih je castio ministar Dr Stefanovic o trosku gradjana Srbije. Moze li neko od novinara da utvrdi konacnu i stvarnu ulogu sekretarki u Dubajiu?

    1. Vas komentar je u potpunosti umesan i realan.Zaista otkuda te dve dame da to komentarisu a da to nije bila tema.I ko se to plasi Interpola?Obican narod ne…Jedno je tacno da trose novac naroda…

    2. Naravno da je to laganje po sistemu SNS gomile i njihovog gazde AV-a,inace legendarnog manijaka i lazova. Nije njima to sto ce Kosovo uci u Interpol vec je njima strah jer ce posle lakse biti uhapseni vucicevi jarani.Slina je tu najmanje bitan a ove zene su samo sastavni deo gomile.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.