Vidojković na protestu „1 od 5 miliona“: Građani su Vučićevi taoci (FOTO, VIDEO)

Na jubilarnom skupu ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu govoriće Marko Vidojković

Ostavite komentar


  1. Mi smo bili u košmaru i bedi za vreme bivše vlasti i kada smo to zlo poslali na smetljište istorije, prosto nam je svanulo.

    1. Inace ne komentarisem pravopisne greske jer ih ima po svim sajtovima a i sam ih pravim. Ali kada se pojavi placenik, sendvicar na Danas i opali po bivsoj pre 7 godina!!! vlasti i pokaze koja je dudukcina moram. Znas li koji si ti doprinos nspravila ili napravio sada. Pa ti si sve protiv cega se ja borim. Placenik bez casti koji ne zna neznalica a glasan.

      1. Milan kuzmanovic:Gospodine Kuzmanoviću, ako ti imaš pravo da se za nešto boriš, zašto gospođa Milja ne bi imala pravo na svoj stav i za isti se borila.Zašto bi bio neko sendvičar i plaćenik samo zato što misli da su građani učinili nešto dobro kada su one zlotvore smenili na izborima 2012. godine.Što se tiče pravopisa prezime se piše velikim početnim slovom.

      2. Kad kazes “ placenike“, da li mislis na Sergeja Trifunovića i Jelenu Anasonovic koji su se sastali u hotelu Hilton sa predstavnicima ambasade SAD.. i to onih koji su zaduženi za obaveštajne (spijunske) operacije.. imas fotografije i video u mnogim dnevnim novinama, sa imenima američkih zvaničnika koji su sastanciili sa ovo dvoje, gore pomenutih.. Citam, Jelena Anasonovic danas govorila ucesnivima protesta.. Dosli Ameri, dali dolare, a mozda samo i sendvič, ali dali i pripremljen koncept govora.. a ti narode, setaj, setaj dok vodje dolar-revolucije pune svoje dzepove.. tako da vise ne pominjete ni borove, ni sendviče ni placenike“… Ovo su pravi, pravcati placenici“!!!

        1. Neko sedi sa predstavnicima ambasada a neko finasira predsedničku kampanju Hilari Klinton i uzima Blera i Šredera za savetnike. Uz sve to sarađuje sa Tačijem na podeli Kosova. Niko više ne veruje u vaše Pink, Informer i Srpski telegraf lagarije i bljuvotine. Kada skinemo ove sa vlasti istražiće se od koga vi botovi dobijate „Dolare“ za svoj nečasni posao i svi do jednog ćete vratiti svaki „srebrnjak“ koji ste dobili za izdaju ovog naroda.

          1. Pa upravo to dokazuje besmisao svega. I jednima i drugima su Ameri gazde, u Srbiji se pravi metru, narod ce biti zestoko podeljen a to je nesto sto se odavno prizeljkuje kod nasih neprijatelja. Zato su mi odbojni i jedni i drugi, mora se traziti treca opcija.

      3. Gospodine Milane , nisu novine „Danas“ rezervisane za one koji dobijaju hamburgere,plaćene kokakoličare, već za čitaoce portala da slobodno iznose svoje slobodno mišljenje.Verovatno ni Vama ne odgovara kada ovo pišem da ste kokakoličar i to plaćenik u borbi protiv brata Srbina koji drugačije misli.Izvinjavam se hteo sam da Vam pokažem svu ružnoću mržnje.Logičan redosled reči u rečenici i pravopis vašeg teksta neću komentarisati jer ste verovatno pisali tekst u besu.

    2. Preporučujem to da ozbiljno porazmisliš o svom mentalnom zdravlju! Radiš nešto nečasno i nemoralno!

      1. Ko je ZA : :
        1.progresicvna stopa poreza (za one preko tri prosečna zarade) ,
        2.veća minimalna plata i penzija za 20% ,
        3.prekovremeni rad duplo skuplji,
        4.skraćeno radno vreme za majke sa dvoje i više dece,…
        5.ravnopravni uslovi na medijima,
        6.neposredni izbori za sve skupštine,
        7.regionalizacija Srbije na 4 ravnopravne pokrajine (bez autonomije u državnim nadležnostima),
        8.poseban status KiM (sa ZSO) pod protektoratom EU i NATO,
        9.ujedinjenje Srbije i Srpske,
        10.obnova Parlamentarne kraljevine Srbije po uzoru na skandinavske.

    3. Zlo je bilo 98-99.god! Tih godina poginu mnogo mladica u uniformi.Ko je Miljo onda bio na vlasti? Ko je huskao narod da gine? Da li nesreco bozija znas tacan broj mladih lavova sto izgubise zivote na Kosarama? Vojska, PR- corpus dade mnogo mladih glava, a o drugoj boji uniforme ne bi komentarisao(cast izuzecima) laka im zemlja. Vidis, Miljo, vama je svanulo a nekima vecna tuga u kucu se useli! Pazljivo s komentarima, Miljo! Koje Vi prosle pominjete, pa za vreme proslih nije se ratovalo. A, ko je kupovao nekretnine90-tih po Beogradu dok su momci ginuli na polazajima!?Botujes, a ne znas da u stvari vredjas i solis rane.Za ovakve stvari oprost Bog NE daje! NEKA VAM SLUZI NA CAST! (mrzim politiku) pa dobro se zamisli Miljo, ko Vam je odgovorio na Vas komentar!?

    1. Petar:Gospodin Nogo je obična budaletina. On misli da će se dočepati vlasti pomoću vešala. To slobodno može da zaboravi.

  2. Jel vi dragi ljudi gledate šta rade francuzi. Na ulicama Pariza je pravi front i oni se ne predaju. Otkinute ruke i razbijene glave idu dalje….. Probudimo se, udarimo žestoko za budućnost naše dece, jer je za nas već kasno. Pustite pesme i razglas, u naše državne zgrade ulazite….

    1. Onda ćemo mi obični ljudi, a ne botovi, izaći na ulice i pokazati vam ovu drugu stranu. Kako misliš, da vas 10-tak hiljada plaćenih degenerika preuzmete vlast. Ma silu? Teško, veruj mi , neće moći.

  3. Marko Vudojkovic.. Poznat kao neko ko koristi opijate, pa se on nadje kompetentnim da narodu prica kako se zivi.. Molimo opoziciju da ubuduce nadju nekom eminentnog strucnjaka, vec postaju dovoljno ocajni

    1. Očigledno ih i vi koristite, cim znate za Vidojkovica. Ili za sendvicic lepite etikete?

      1. Da li je gore biti sklon opijatima ili sklon huškanju na ubijanje u odnosu 100 za 1, nazivati pošten svet izdajnicima a šurovati sa Malibabom i 40 bagerista, braniti lopove i ubice, a ratne zločince nazivati herojima, kao da je za ubijanje civila potrebna hrabrost. Sram Vas bilo, ako uopšte znate šta je to.

    2. Pola Srbije se leši od rakije i vinjaka, ali to je izgleda prihvatljivo i čak poželjno.

    3. Bote a sta tebi stavljaju u sendvic? Izgleda da je centrala malo preterala ili ste se uplasili. Spiskovi vas koji radite kao botovi postoje i budi uveren da ce mo raditi na tome da se zna sta ste radili tokom ove diktature.

    4. Opijate?!?!
      Pa cela Srbija zna da se vas cipiljanac ujutru ne ustaje bez antidepresanata iz kreveta. Neko je izbrojao cak 5 vrsta lekova koje nesretnik redovno pije!!!?

    5. A pola Srbije je na Bensedinu, Lexiliumu ili slicnim substancama a estrada na cocainu o cemu mi pricamo????
      Nisam zagovornik marihuane u rekreativne svrhe a kamoli drugih opijata!!!!

    6. A pola Srbije je na Bensedinu, Lexiliumu ili slicnim substancama a estrada na cocainu o cemu mi pricamo???
      Nisam zagovornik marihuane u rekreativne svrhe a kamoli drugih opijata!!!!
      A alkoholicara koliko tek ima u ovoj nam nasoj Srbiji?

  4. Necemo oni koji zele da vesaju danas vesaju protivnike sutra ce vesati i iz svojih redova samo ako se pokazu malo pametniji ,u stanju su sopstevenu porodicu da uniste zarad vlasti ,ja za takve necu da glasam a vi ?

    1. Bote. Ti za koje radis ubijaju i mlate po ulicama ljude koji ne misle kao oni. Spaljuju im kuce, izbacuju ih sa posla na ulicu ako ne glasaju kako im se kaze. Nece tvoje niko na vesala. Samo ce se na njima primeniti zakon. To ce biti sasvim dovoljno 🙂

  5. Pa gospodine vi pravite kosmare, sami sebi. Kako Vam to nije jasno. Manite da prozivate nego stavite prst na celo i recite kako Vam je bilo u prosloj vlasti kada se sve prodavalo posto zasto, kada se punili dzepovi pojedinaca.

    1. Evo, ja sam stavio prst na čelo: plate su bile veće i u dinarima i u evrima, a cene su bile niže. Nekad se prodavalo „pošto zašto“, a sad se poklanja. Nekad su se punili džepovi pojedinaca, a sad se pune fondovi klintonovih (namerno malim slovom), blera, soroša i inih spodoba. Hoćemo dalje?

    2. Najbolji dokaz da se vasoj gigantskoj mafijaskoj organizaciji blizi kraj je taj sto vas salju da botujete po Danasu 😀 Portal koji citaju samo normalni civilizovani ljudi. Kakvo neopisivo tracenje ljudskog resursa, tj vas i vase ljubavi prema diktatoru… Zar ne bi bilo pametnije botovati po pinku, informeru, rebublici, alo-u, i slicnim bogohulnim mestima?

  6. Mora biti i jedna ,,Novina,,koja piše istinu.To je list Danas – svaka vam čast.Tako je Milošević ,ova deca neznaju,doveo Zelenovića u Vladu i rekao da ga samo interesuje Budzet,a ovaj se zezno pa uveo povećanje cena u apsolutnom iznosu a ne u procentualnom i crto nepismenim poslanicima na tabli ko deci kako ima budzet,a OVAJ svaki mesec dva dize akcize na stiroporu na ulici naučio ekonomiju i svakog meseca nove akcize,novi porezu,novi doprinosi i ŠEIK oda po svetu.A mi predgradje Istanbula,Ko to da platu Muko moja.Gde je kraj.I umesto da ide da prizna da nezna i da kaže ispraviću greške,pa to je Tito 1968 i 969 prizno,Pa ovaj jači od Tita.Vi ste genijalci,list Danas je genijalac piše samo kako jeste i sve jeste.Možda ćete i vi sutra na neki novi GoliOtok.Svakada dva meseca i stoka zna da ga je dočekala neka nova akciya,porez,doprinos,a on se negasi.Putuje Predsednik po svetu boli ga…A Narod sa 150 eur ni za parking u Evropi nema i dalje Laže

  7. Glavni i najveci problem nase drzave je nepostojanje instituicija a tamo gde i imamo neke instucije one kao i da nepostoje, problem je sto kako neko dodje na vlast za njega prestane da vazi zakon, sad imamo primer sa SNS, pre njih su bili DS, DSS, DOS, SPS i kod svih isto uvek su bili iznad zakona, jasu nas kurta i murta vec 30+ zive bre lepo na nasoj grbaci…. Trenutna vlast je resila da nas jase dokle god moze, bivsa vlast se udruzuje da bi nas opet jahala dokle bre vise, trebaju nam novi ljudi, trebju nam garancije da ce institucije konacno biti napravljenje kako bi te instucije mogle da zastite nas gradjane od politickog organizovanog kriminala.

  8. Poštovani gospodine Vidojkoviću
    Moram odmah da kažem da Vi niste pravnička gnjida. Vi ste čovek sa pravim stavom i baš zato Vas molim da razmislite o mom predlogu pisanja Lex Specialis zakona koji bi svim visokim funkcionerima starnaka na vlasti
    oduzeo pravo bavljenja politikom, pojavljivanjem u medijima i zabranom zaopšljavanja u javnim službama i preduzećima, naravno i ukidanjem svih povlastica koje su nosile njihove funkcije. Imam još puno predloga al mislim da je trnutno ovaj dovoljan. Neka Vas služi zdravlje i uspeh na svim poljima

    .Imao bih još predloga

    preduzećima.

  9. Što manje Jelene.Nije ni Vidojković najsrećniji izbor, pogotovo za Beograd.
    Setimo se „Kandži“.Čovek je lepo priznao:“pokrali smo izbore za Savez studenata,učinili smo isto ono protiv čega smo se borili“.Inače,sjajan pisac,radujem se svakom njegovom novom romanu

  10. Najtuznije u svemu ovome je to što se u političke svrhe koriste studenti ako su uopšte studenti, jer vredni studenti zagrevaju stolicu pošto koliko se razume u ispitne rokove jedan uveliko traje.

    1. Biljo, Biljo, vredni i pametni studenti očistili sve u januaru, pa sad šetaju. A ti, Biljo, grej stolicu i nadoknađuj propušteno…i tako do oktobra, pa onda sve iz početka.

    2. Sa kruske kad’ se padne, pogotovo na glavu, direktno ides kod doktora. Posto, Bilja nije isla posledica je ostala trajna. A, komentar „ako su uopste studenti“
      Koja stamota, Biljo! Kakav blam.Kakva poganstina….. Pu bre, pu!

  11. Istina je sasvim na drugoj strani svakako ne na strani ovi sto setaju pa u nedostatku valdnih cinjenica izmisljaju. Jedna grupa ljudi tvrdi da ovo nije slobodna zemlja, samo je njihov problem da njihove tvrdnje demantuje ogromna vecina gradjana Srbije.

  12. Godine koje su pojeli skakavci…
    Ponovo borba, ponovo ulica, ponovo ovi i oni, ponovo narod, ponovo beda, ponovo dizanje sa dna. Ko zna koja generacija vec u tome odrasta dok ljudima nepovratno odlazi zivot…ja vise nemam snage. Eto svima Srbija, Beograd, firme, ulice, brda, eto im sve.

  13. Sve mogu da razumem, borbu za vlast, borbu protiv vlasti, proteste, ali ne mogu da razumem da su takvi primitivci kao Vidojković i Trifunović izbor kojim se neki protestanti diče. Je li čitao neko od vas romane Marka Vidojkovića? Da piše kao Andrić, ni to ga ne bi opralo od prostakluka kojim vređa one koji se ne slažu sa njim. Sad je on baja, a profesori sa pravnog ološ!? A Sergej neka kaže na koliko predstava nije došao i ostavio gledaoce da ga uzalud čekaju, da li postoje žene koje za njega nisu fukse, a da ne pričam o intervjuu datom Ćosiću na N1. Pa vi sad, dragi moji, vidite da li ćete sa njima ili sa nekim mladim, pametnim i obrazovanim rušiti Vučića.

    1. Ako nisi, obavezno pročitaj priču o škorpionu i žabi. Možda ti to pomogne da shvatiš da ćemo nestati kao narod zbog takvih kao ti. Glupost je opasna.

  14. Šetao sam 2000.godine.
    I nikad više. Kom se šeta neka izvoli. Nemam protiv. Ali u šetnje sa Sergejem stvarno ne verujem..Oprostite starom šetaču…što više nema snage

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.