Završen 42. protest „1 od 5 miliona“ čitanjem pisma profesora Raše Karapandže

Ostavite komentar


  1. Puno ljudi, violina sa balkona Rektorata i aplauz studentima koji ne daju urušavanje Beogradskog univerziteta.
    Svaka čast, ljudi.

  2. Profesor Rasa Karapandza nije nikakav profesor Univerziteta u Vizbadenu, vec PRIVATNOG fakulteta u Vizbadenu koji je inace od relativno skoro bez akreditacije i kada spominje da mnogi pokisavaju da promene nemacki skolski sistem malo previse se baca svojim zvanjem s obzirom da radi pri pravnom licu privatnog karaktera. Coveka koji je posle studija astrofizike uspeo da upise direkt doktorske studije u Barseloni moglo je da zaposli samo neko takvo pravno lice. Mozete i zamisliti koliko je angazovan tamo kad po ceo dan bleji na twitteru i ispavlja disertaciju malog i krive drine u Srbiji.. Nego to je kad se u napacenoj Srbiji preuvelicava svako …. koje je strano po svaku cenu..

      1. Nikakvo „čišćenje“ se ne može aprovesti ovakvim pristupom, već marljivim radom. Stvari u Srbiji idu na bolje, potrebno je samo malo strpljenja.

  3. Koliko se moze zakljuciti iz clanka to i nije studentski bunt za ocuvanje BU vec nastavak protesta „1 od 5 miliona“.Gospodo studenti, prihvatite se knjiga i skratite svije studije na 4 ili 5 godina koliko se studira u Evropi , a ne kao kod nas 7-8 godina.

    1. Pitajte Sinisu Malog ,Stefanovica ,Tomislava Nikolica ,Jorgovanku Tabakovic koliko se studira

    2. Pitajte Sinisu Malog ,Stefanovica ,Tomislava Nikolica ,Jorgovanku Tabakovic koliko se studira ?

      1. Pre ste uvek ponosno objavljivali brojku demonstranata. Gde su ti podaci zadnjih meseci nestali?

  4. Protesti nemaju smisla, s obzirom na to da se klevetanjem, ometanjem saobraćaja i radova od strane dezorjentisane grupice na ulici ne može dobiti vlast. Pored Marsovca i još nekih čudnih ljudi, sad su doveli Karapandžu koji je opt neki tviter „stručnjak“ za iskrivljenu realnost. To što radi opozicija nema smisla.

  5. I ovaj put su se bas obrukali,dovedose neke polupismene studente koji citaonice nisu videli..

  6. Do vlasti se dolazi na izborima i to treba da bude jasno svima nebitno kojoj partiji pripadaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.