Marčelo na protestu u Beogradu: Vučiću, siđi sa trona laži i sujete (VIDEO)

Nezadovoljni građani uz podršku studenata i profesora ponovo se okupili ispred Filozofskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Svi na ulice i smena vlasti .Kljucni razlog su visoki troskovi zivota a mala primanja ( skupe komunalije , na Ceraku kao u Londonu ,-to je cista kradja gradjana , skupo gorivo , hrana usluge … )Ova vlast je najgora od svih do sada .
    Smena vlasti i da s e gradjani udruze i da tuze Beogradske Toplane , zbog kradja na racunima za centralnom grejanju u Beogradu /posebno na Ceraku .

  2. Marcelo ce kao idol.mladih mozda razmrdati proteste. Radi li to iz ubedjenja, ili s ciljem da se mladi okrenu protestima!

  3. Podržavam proteste ,ali jedno pitanje i jedna moja konstatacija: ako je suština ko će jače i drčnije da opsuje i ispljuje Vučića , onda gospodo organizatori to ničemu ne vodi. Intelektualac sam, pratio sam beogradski protest posredstvom N1(na Internetu) , video da su tu bili u prvom redu advokat Pelević(ja mislim da je on iz Jankovićevog Pokreta) , nešto dalje – Djilas, do njega Jeremić , videh u jednom kadru i Obradovića…Pa zašto se gospodo neki od njih ne oglasi,da se popne na onaj podijum,, da kaže nešto, da čujemo program…Ovako , videh i večeras gospodju iz udruženja malinara i onog gospodina, najvaljen je pod nadikmokom Marčelo, da su se takmičili u pljuvanju Vučića. I šta imate od toga,jedan pominje njegovu krivicu za sudar na autoputu(slučaj diorektora JP Putevi),pa potom, kao greh smrt radnika na gradilištu….I za to je kriv Vučić!? Shvatite da se to moglo u nekim trenucima primiti,ali što se svake subote sve više ponavlja, i što se utrkujete u pljuvačenju i upotrebi ružnih reči, činite medvedju usklugu organizatorima protesta i dajete sebi autogol.Hvala …

    1. Ni jednom rečenicom se niste zgorozili i čak osvrnuli na to šta Vučić sve govori o organizatorima protesta????? . Sami ste sebe diskvalifikovali i koliki god da ste intelektualac u šta sumnjam, vaš komentar treba preskočiti jer je to par sekundi izgubljenog vremena.

    2. Vučića niko ne pljuje, Marčelo je samo govorio istinite činjenice. Nije Vučić kriv za smrt radnika, kriv je što je baljezgao gluposti, da padaju svaki dan. i da je to potpuno normalno da padne, jer bože moj, to se u Americi dešava svakih 15 minuta. Besramniju relativizaciju tragedije nisam čuo u svom životu.

  4. Ovo me podseca na 2 u 1 Mitro+Bujke = Kod A.V.-A.V. „ujke“, SNS ujke iz … Av.-A.V. – ganistana, bicete av-av-av- stenici uskoro namirici i „udomici“.

  5. Dje smo svi mi….procitajte intervju glumca Mikija Manojlovica…ce da bude svakako nesto

  6. Дајте програм и циљеве! А не да ли је зарасла рана на Борковој глави. Како уредити политички систем, привредни, судски, образовни, и друге системе, урбанизам и архитектуру, пољопривреду, како смањити расходе и повећати стандард, како увести светске нормативе, како очувати државу, језик и културу (мене неће видети протести с толико латинице коју су Брозови комунисти натурили, напротив, што мање латинице то за мене значи већа свест и боље знање о прошлости и садашњости, нећу још једног у суштини комунисту на власти).
    Потребни су стручњаци који имају идеју, визију, знање и способност да раде на изградњи нормалније и праведније државе. Без толико намета, папира, лажи и фалсфиката. Треба нам нормалност и ефикасност! Баш ме брига да ли се такав зове либерал, националиста, демократа … то је у данашњем свету небитно, а код нас су сви за комунистички систем владања и уређивања државе, а грађани да што мање раде и имају што више принадлежности, да их баш брига за заједничко и државно.

    1. Pojavi se covece vise sa tim programom koji si opisao od a do s svi cemo te podrzati

    2. Javljas li se to iz ludnice, pardon iz Kovina ???
      Komunisti Marks i Engels su iz najrazvijenih srzava na svijetu Engleske i Nemacke. Kod njih cveta KOMUNIZAM samo sto su mu predjenuli ime, zovu ga demokratijom i socijalnim pravima naroda i gradjana a kod vas u Kovinu ga nazivaju ludakom i baukom, Bauk kruzi Srbijom.
      Komunizma nikad nije bilo na ovome svijetu niti ce ga ikad biti NEZNALICO Kovinska….

  7. Jos kao devojcica sam slusala i pratila rep karijeru Marchela. Decko je jednostavno kritikovao svaku vlast. Ovima sa kojima seta je posvecivao pesme i osudjivao ih dok su bili na vlasti. Tako da je od njega ocekivano da bude neka ,,vecita opozicija“.

  8. Pomozite oslobađanju oba dečaka:Ponesite svi po vešala,makar i sa štampača!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.