Podržana Inicijativa o stvaranju „velike Demokratske stranke“

Ostavite komentar


    1. Narod nema pojma ko su ljudi u Demokratskoj stanci, POKRENI TE SE,
      IZADJIITE iz Beogradskih kancelarija, upoznajte svoj NAROD, mozda jednog dana i pobedite na izborima.

      1. branislav milosevic:Da nekim slučajem može Đinđić videti šta su mu uradili sa DS, prevrćao bi se u grobu.

  1. Podrzavam, pokusano je s tim, pre nekih 3,4 godina, ali bez uspeha. Lepo je videti sve njih ponovo zajedno,ali kada ce mladji doci na red, gde su nova lica, novi ljudi, nova energija?? Verovatno neki od njih su svesni da bez neke koalicije nebi presli cenzus, ali posto nece direktno da udju u SzS, oni preko DS-a, i fuzije sa njima, automatski postaju clanovi SzS, i bez brige cekaju izbore.

    1. Realno i DS sam nebi uspeo da predje cenzus, o ostali strankama nastalim iz DS-a, suvisno je govoriti, sve su ispod 1%, da se svi otcepljeni skupe (u principu sve su to liderske kombi stranke) i vrate se u DS, jedva da bi i tada bez neke sire koalicije prebacili 5%.

  2. Trla baba lan,da joj proce dan. Ovo drustvo kad je sve upropastilo, pokralo je i samo sebe.Sopstveni racun u blokadi. O cemu ovi baljezgaju. O narodu i drzavi. Neka vesla druzina, dok ima ko da dopinguje pare. Srecnici su bas.

    1. Žile, ne baljezgaj… jedi taj sendvič i ćuti, pametniji si tada!!

  3. Hahahaahaha pa ta druzina bi bila nesto slicno stripu o tajnog gupi TNT iz Alana Forda.

  4. Da li to znaci da se u DS vracjaju: Srpska liberalna stranka, DSS, Demokratski centar,LDP,Nova stranka,Zajedno za Srbiju, Narodna stranka,itd… A mogli bi i osnivaci DS-a da se vrate Cavoski,M.Jankovic,Kostunica,i tako . . .

  5. S jedne strane da se okupe bivsi clanovi DS-a, s druge strane da se pomire Vuk Draskovic,Seselj i M.Jovic, pa da se ponovo okupi JUL,itd . . . Da se napravi unija bivsih clanica SFRJ, vrati jednopartijski sistem, i ponovo uvedu da se slavi 29.novembar, pa sve iz pocetka . . .

  6. Samo prva podela je bila normalna kad se odvojio Koštunica, Nikola Milošević, Čavoški i ostali desničari. Sve ostale podele su nastajale zbog lične sujete nažalost. Dozvoljavali su da ih DB zavadi. Potrebna je opet jaka DS, ali sa jakom intelektualnom crtom.

  7. Da li ste vi u DS toliko jadni i očajni da ste stvarno rešili da nestanete sa političke scene Srbije. Boris Tadić zlo jedno koje je uništilo DS i razbilo Srbiju. Umesto da u ,,svoje vreme,, napravi istorijski pomak napravio je zlo, pa došli ovi i kažu: kao DS ali puta 10. Jedan na jeziku oštar je za Borisa Tadića rekao:,, mlad za penziju, mator za povratak,,. Ludovac tio nije izgleda razumeo.

  8. Opet sjaši Kurta da uzjaši Murta, mogli bi malo da selektuju kadrove i postave neke ljude za lidere koji nisu uflekani mrljama prethodnih vlasti.

  9. Kakvu igru igra DS izasli iz stranke rukovodioci osnovali nove stranke da bi sakrili propast Srbije ostavili Lutovca a sad se opet okupljaju rad ujedinjenja da bi bili na vlasti

  10. Da li to Tadic trazi slamku spasa? Gde su mu koalicioni partneri Čeda i Čanak? Suta će možda praviti veliki SPS sa drugarom sa basketa Dačićem, ko zna, dovitljiv je on?

  11. DS je prokockala poverenje naroda i sada ne pomaže nikakva kozmetika. Potpuno zanemaruju redosled poteza koje bi morali da povuku: pre svega lustracija u sopstvenim redovima, da ukažu na to KO je odgovoran za onako naopako vođenje zemlje, zatim KO je krao onoliko dok su vršili vlast, taksativno da se navede.
    Narod nije blesav, DS se toliko ogadila narodu da je ovaj digao ruke od izbora (beli listići) pa smo dobili još gore od njih.
    Sada bi da se vrate kao da ništa nije bilo, ni reči o sopstvenim greškama i izgubljenim godinama. Dobili su tačno ono što su zaslužili i narod sada čeka neke nove ljude da se izdvoje, njih zasigurno neće a ove danas će sigurno skinuti samo da se pojave ti novi (a ima ih). Moj glas će dobiti onaj koji precizno navede šta će prvo ispraviti, da li će onemogućiti preletanje jednih ka drugima, da li će današnja banda na vlasti odgovarati za zločine prema narodu…ako takvog ne bude na izbore NE izlazim.

  12. Dobro bi bilo, samo im treba kvalitetan lider tipa Djindjića. I da se pojedini iskompromitovani likovi maknu u stranu.

  13. Ahahahahahaha, kakvi gubitnici, kakvo nista, kakvo duplo golo…
    E moj Zorane, tugo moja, za sta si ti dao zivot??? Za koga ???

  14. Bravo! Borisa staviti u organe upravljanja, ako hocete sto brzu propast!

  15. Ako se ujedine ponovo, posle svih medjusobnih pljuvacina i napada, tu su tek ugasili kod gradjana…

  16. Najbolje resenje je da Srbija bude prava demokratija i da se ukinu politicke partije i politicari. Ako su mogli Grci pre 2500 godina mozemo i mi u danasnjem svetu tehnologije veoma lako da organizujemo. Dokle kod budemo imali politicare uvek ce biti korupcije.

  17. Spustavah se ja na vaše uže umalo se uže ne pretrze
    otada smo visi prijatelji
    U GLAVU MI PAMET UČERASTE!

  18. …napravio dug od 7 miliona evra pa naprstio stranku pred izbore i osnovao svoju ličnu, sada ga vraća drug i zemljak Lutovac i to samo njega i D. Petrovića za ostale bivše demokrate ne važi, prosto se pitam čemu li se ovi nadaju …

  19. Da, da, bice to bas „velika“ stranka, sa isluzenim, kompromitovanim kadrovima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.