„Pojava Radoičića predstavlja parodiju na Zelenskog, njegov povratak je nesreća za Srbe“

Ostavite komentar


  1. Na koju foru je Radojicic mogao da se vrati na sever Kosmeta ako policija samoproglasenog Kosova traga za njim i raspisala je poternicu ? Evo pitanja od milion rubalja ?

  2. Uaaaaauuuu… Vratio se Radoičić. Klošar sr vratio na ognjište… Sram te bilo nekrstu Vučiću, u kom kontekstu koristiš Kosovo kao neku duhovnu prizmu! Baraba je ovde mnogo, nije ova njuška jedina, ali nemoj zbog 5% mislećeg sveta da se i dalje brukaš.

  3. Koja kreatura,
    kojoj familiji pripada ovaj primerak klase reptila?

  4. To je obična kriminalčina i za koga je stao naš presdnik države.

  5. Госпођо Радо, разлика између Вас двоје је та што њега траже привремени органи из Приштине, а Ви без њихове асистенције не смете шетати у општинама на северу покрајине Косово и Метохија.

  6. Ja stvarno ne znam ko je ovde lud, i zašto se svi prave naivni?! Prvo, Radoičić i Veselinović su službenici BIA već više od 20 godina, bili su to i u vreme svih prethodnih vlasti, pa i one u kojoj je učestvovala Rada Trajković. Mislim da nema ni jednog novinara u Srbiji koji to ne zna. Takodje, oni su bili partneri američkom Behtelu kada se gradio autoput Priština-Tirana, a i sada su partneri ovoj firmi na Moravskom koridoru. To takodje znaju svi srpski novinari. I ko se sada ovde pravi blesav?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.