Pokret Dosta je bilo bojkotuje izbore u Beloj Palanci

Ostavite komentar


  1. Bojkotuju zato što imaju glasača da ih nabroje na prste jedne ruke. Zato im lakše da bojkotuju.

  2. Ma Radulovic bojkotuje zato sto nema glasace i svestan je da ce doziveti fijasko na izborima u Beloj Palanci, ovo mu je samo izgovor!

  3. Mogu da bojkotuju koliko god hoće, evidentno je da oni podršku naroda nemaju, niti će je ikad imati.

  4. Šteta, mogli su da provere šta zaista o njima misle građani, pošto su pokazali svoje pravo lice.

  5. Bojkotuju izbore jer im je debakl u najavi. Znaju da nece ni jedan pocenat. Lakse je da bojkotuju i da na taj nacin da pokusaju da prikriju rezltate svoje propale politike. Isto vazi i za ostatak opozicije.

  6. Mora da se Radulovicu nije svidelo sta njegov opstinski odbor radi pa se sad ogradjuje od njih.

  7. Bojkotuju?Pa bojkotuju iz proetog razloga što je radulović solidno odmerio svoje mogućnosti. Obzirom da mu rezultat analize ne odgovara, onda je rešio da bojkotuje pod raznim izgovorima.

  8. Radulovicu je izgleda krivo jer zna unapred da ce da izgubi. Jadnik. Ne znam zasto se njegova stranka uopste i kandiduje.

  9. Ako imaju toliko simpatizera kao sto se ponasaju zasto je problem druga grupa sa slicnim nazivom. Zar njihovi clanovi ne znaju ime svoje partije?

  10. Ovi iz DJB-a kao neko pleme. Strasno. Neka bojkotuju,nikome nije potrebno njihovo ucesce na izborima. Ionako ne bi osvojili nista.

  11. U Palanci nemaju sanse da dobiju niti jedan glas, ovi iz opozicije. Zato ni ne izlaze na izbore, nista drugo nije razlog.

  12. Botovi vrve. Milose, kako su to izbori bili fer kad ce tek da budu sutra! Cemu li se nadate tuzno mi je da citam ove ulizice a dobice drzavu bez radnih mesta za mlade!

  13. Pa neka bojkotuju i treba jer nemaju nikakav plan i program rada. DJB je zaista uništio, privrednog a dokazao se kao najbolji stečajni upravnik, a sav novac je stavio u svoj džep.

  14. Hahaha ja bih pre rekla da odustaju. Znaju i sami kako bi prosli, pa kao aj da pricamo da bojkotujemo izbore….

  15. Postoji znak jednakosti izmedju bojkota u politici i straha od suocavanja sa porazom u zivotu.

  16. Jos jedan los pokusaj destabilizacije vlasti i pokusaj unosenja panike medju gradjane od strane Sase Radulovica.

  17. Ako ništa drugo lepo je videti koliko novaca ovaj Radulović košta Vođu u platama botova i njihovom utrošenom vremenu 🙂

  18. takvi kao sto je sasa radulovic ne sme da se pojave obicnom narodu i to on verovatno dobro zna

  19. Mora da je to unesrećilo hiljade gradjana hahahahhahahaaa, briga nekoga da li je DJB na listi, i da jeste kao i da nije, propali bi.

  20. Šta je bolje biti, kukavica ili izgubiti katastrofalno izbore, Radulović je izabrao da je kukavica.

  21. Radulović unapred zna da građani Bele Palanke odlično znaju kakvim se sve mahinacijama bavio kao stečajni upravnik, kao i čime se danas služi, nudi samo prazne priče, i zbog toga ne sme da izađe na izbore, jer neće dobiti ni jedan jedini glas.

  22. Svestan je da će doživeti debakl na izborima i zbog toga izmišlja razloge zbog kojih navodno ne izlazi na izbore.

  23. Pa da li je moguće botovi da svi istu priču imate? Svaka čast, evo po sendvič… good boy… AV…

  24. Pa neka bojkotuje,valjda su shvatili da ih narod neće pa neće da se brukaju,ne bi ni cenzus prešli,nego pričaju priče.Sramota.

  25. Svako može da se kandiduje pod bilo kakvim imenom,pa šta je tu problem,ima prava.Mislim da je Saša Radulović shvatio da mu je težak poraz na izborima izvestan zato i beži iz izborne trke.

  26. Ako si junak i postenjacina trebao si izaci na izbore i dokazati svoje cojstvo i junastvo.A ne negde u toplom kutku svoje kancelarije sedis i truckas o necemu neobaveznom.

  27. Ovi jadnici iz ,,Botaonice,, nisu svesni da će celog života i raditi,samo ovo što sad rade.Ljubiti guzicu svom vodji,za mrvice sa njegove ,i njegovih glupandera trpeze.

  28. Vrlo interesantni komentari. Reklo bi se da ih je pisala ista osoba, u isti mah, u istom cilju. Obzirom da su bez izuzetka svi protiv Radulovica, efekat je suprotan. Normalni citalac ce pomisliti : Ovaj Radulovic je jedini ozbiljni protivnik, cim ga ovako napadaju. Ziveo Radulovic !

  29. Jel sad opet bojkotuju zbot povrede jelovnika? Od tih foteljaskih stranka samo se bojkot i ocekuje.

  30. Godine 1946. Bela Palanka je imala oko 36.000 stanovnika a sada ima oko 16.000(50% manje), a moje selo Špaj oko 600, a sada ima oko 10 stanovnika(pazi!- deset, nije greška) svi stariji od 60 godina. Skoro 100% komentatora "osuđuje" odustajanje stranke DJB od izborne trke- tekstom iste sadržine, ali odnos komentara "like-unlike" je približno 50:50%. Dragi moji zemljaci, da li ste pročitali priču "VOĐA" od Radoja Domanovića? Špajac

  31. Pokvarena televizija Pink saopstaba da pokret DJB osvojio neku smesnu cifru,a ljudi nisu ni ucestvovali.Koga Pink,StudioB i Informer pljuju,e taj je prava opozicija!Seselj se sakrio pod skute Vucica i vise ni u Belu Palanku ne moze da predje cenzus!Samo snazno po Vucicu i njegovim poltronima i podrska sa DJB ce rasti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.