Pokret Evropski put - Basta saopštio da mu je pristupila predsednica Novog DSS u Lazarevcu 1Foto: Beta/Ministarstvo privrede/Zoran Vujasinović

Pokret „Evropski put – Basta“ saopštio je večeras da mu je pristupila predsedica odbora Nove Demokratske stranke Srbije u Lazarevcu Jelena Stojković.

U saopštenju tog pokreta piše da će Stojković, na narednim izborima, biti nosilac liste i kandidatkinja za predsednicu opštine Lazarevac.

Dodaje se i da se Stojković „već duže vreme protivi antievropskoj politici Novog DSS“ za koju smatra „da je pogubna za razvoj i prosperitet Srbije“.

Ona je u saopptenju navela da će „ulogu u služenju lokalnoj zajednici u Lazarevcu najbolje ostvariti u pokretu Evropski put Basta“.

Dodala je da će to uradii tako što će se, kako je kazala, boriti za ravnomeran razvoj šumadijsko-kolubarskog regiona kroz evropske integracije.

Naglasila je da one imaju poseban značaj za taj region posle, kako je dodala, nemilih događaja u poslednjih nekoliko godina, zbog lošeg upravljanja Rudarskim basenom Kolubara.

U saopštenju piše i da je kao predsednica Novog DSS-a u Lazarevcu ostvarila najbolji rezultat u novijoj istoriji te stranke, sa oko 3.000 glasova na svakoj listi na prošlim izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari