Pokret Metla: Nije lako izaći na izbore

Ostavite komentar


  1. G.Jovanoviću, lako je ne izaći na izbore ako se dobro razmisli o svemu.Nikome nije bojkot cilj već je sredstvo borbe za normalan politički i građanski život.Dakle bojkot do slobode! A onda većinski sistem barem na lokalnim izborima jer jeste bolji za taj nivo Vlasti.

    1. Nije lako izaći kad si bezznačajan, ali je lepo glumiti „narodnog“ poslanika.

  2. Medijski mrak,a?Pored kablovske mreže u celoj Srbiji?Ne lupetaj.Kako da na tviteru nije mrak?Ako imaš tviter,imaš i internet,ako imš intrernet,znači imaš i kablovskog operatera i kablovsku…pre će biti da je narodu pao mrak na oči od vas i vaših laži,pa ne želi narod da vas vidi.

    1. Eeee…bre …“ ljubisa …u mom selu u Banatu nemam novca za kablovsku televiziju ili internet ( twiter …sta je to ) gledam samo Pink, Rts i Prvu , nekakve novine ne kupujem , i lepo mi je sa Acom , Krletom , Sarapom , Maricem svaki bozji dan pa i pr.dr. vojvoda Voja dodje da mi objasni zivot ( bas kao i ti ) pa ne razmisljam previse . Sto mi oni kazu ja ponavljam kao papagaj i komsije ( sa 12 000 din. penzije ) kazu da sam “ pametan “ „Zlatno doba “ ….a ….ne znam ni sta je to “ bot „

  3. Ako ne budu izasli na izbore, ceka ih ista sudbina kao i SzS – politicko samoubistvo.

  4. Jovanović je pametan pošten imaju dobar program ne pripada grupi večitih političara. Upravo zbog zatvorenih medija narod ne može da ga čuje. Dosta nam je ovih sa Megatrenda dajte svetskom čoveku šansu.

    1. n
      Ne budi naivan! Metla je tu isti kao i dosta je bilo itd…da odvlače glasove zarad sns.

  5. Lako je izaći na izbore i ukaljati obraz zarad par stolica u Skupštini,a nije lako ostai i odreći se toga da bi narodu bilo bolje ,jer samo tako se ova vlast može dovesti u bezizlaznu situaciju.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.