Pokret obnove Kraljevine Srbije poziva prozapadnu opoziciju da ne očekuje previše od diskusije EU parlamenta 1Foto FoNet Ana Paunković

Pokret obnove Kraljevine Srbije poziva tzv. prozapadnu opoziciju u Srbiji da ne očekuje previše od diskusije EU parlamenta o izborima u našoj zemlji, nego da se osloni na sopstvene snage i udruženo delovanje svih opozicionih stranaka u odbrani izborne volje građana.

Kako je saopštio POKS, vodeće zemlje EU imaju svoje interese na Balkanu, a najznačajniji je potpuna nezavisnost lažne države Kosovo i odvajanje od Srbije u punom kapacitetu.

“Zbog toga je režim odmah posle završetka izbora prihvatio registarske tablice tzv.Republike Kosovo i na taj način odobrovoljio evropske zvaničnike da se ne bave previše izbornim neregularnostima u Srbiji“, izjavio je predsednik POKS, Vojislav Mihailović.

Prema njegovim rečima, uvek će evropski zvaničnici pre prihvatiti neki novi ustupak vlasti kada je u pitanju njihov interes na Kosovu i Metohiji, nego što će zaleći za demokratiju u Srbiji.

“Osim toga, mi smo suverena zemlja i treba sami da rešavamo svoje probleme, a ne da se oslanjamo na druge“, zaključio je Mihailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari