Pokret Otadžbina: Vučić Zapadu obećao Kosovo

Ostavite komentar


  1. Dokle će se širiti laži i zato izmisljotine ko to pusta buve šta žele time ko sme tako nešto da uradi pogotovo Vučić radikal bivši još u duši od toga nema ništa da bi se to desilo trebalo bi mnoge stvari da se dese a ko će ko je taj koji sme takve stvari da uradi mašta radi svasta stvar je za sada neizvodljiva nista obećano nista dobijeno da bi ga dali

  2. Nisam fan lika i dela AV ali pretnja ubistvom PREDSEDNIKU države je krivično delo koje se mora sankcionisati.

    1. Apsolutno se slažem sa Vama, i niste uopšte trebali pominjati ono da niste fan A. V. jer to se kosi sa zdravim razumom. Čitam komentare na mnogim sajtovima gde se Vučić i Naprednjaci čašćavaju raznim epitetima koje ni pas sa maslom ne bi mogao da svari ali niko, baš niko nije poželeo predsedniku smrt, ni na ovaj posredan način.
      I Đinđić je želeo rešenje KOSMET-skog pitanja sada i odmah a ne da se „Zamrznuti konfliktom“ izgubi sve – jer ne zaboravimo za ovih osamnaest godina R. Kosovo je priznalo preko stotinu država, umesto UN preuzeo je ga je EULEKS i on je upravo otišao i pre svega glupom inicijativom Vuka Jeremić UN je potvrdio da je proglašenje nezavisnosti R. Kosovo neupitno, primljeni su u skoro sve međunarodne organizacije a da je za to vreme život preostalih Srba sve teži a da se za to vreme nije vratio ni jedan Srbin ili Rom od nas 250.000 prognanih. A da ne govorimo o stigmatizaciji i nikakvoj integraciji interno raseljenih.

    2. Двосмислено је написано, Не бих рекао да је експлицитно прећено.Кажу “ ако се „не испуни обећање“ е ту је „квака“, може се тумачити као и брига за безбедношћу председника, јер не зна се коме је дато/ и дали је дато обећање.
      Тако да пада у воду да је изречена “ огољена претња“ јер се може тумачити да га штите/упозоравају од тих “ неких“.
      У сваком случају нико глуп није написао ово саопштење!

  3. Vučić nigde nije obećao da će dati KiM , to su jeftini politički poeni onih koji su izgubili na izborima. Na ovaj način samo štete Srbiji u trenutku kada treba hladne glave da sedimo sa Albancima i donosimo sudbonosne odluke.

  4. Kakve gluposti ovi izgovaraju.. Da je bilo sta obecao, ne bi se onoliko mucio po Briselu i toliko zalagao za neki razumljiv dogovor..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.