Pokret SRCE: Vučić neće biti zadovoljan brojem autobusa koji iz Kragujevca dolaze na miting

Ostavite komentar


  1. Ljudi se povlace,osecaju i uvidjaju da jako ne valja.Doci ce samo oni koji imaju interes i oni koji nista ne razumeju niti ce razumeti ikada.

  2. Da li je po zakonu da za svaku vanrednu vožnju mora vanredni tehnički,pozvani vozači od 70+ ni je to vredno treba im priznati da ih je najviše blanko da ne dolaze taljigama .

  3. Zato ce opozicija biti zadovoljna.Narod ih sledi kao ovce bez trunke mozga u sopstvenoj glavi.Sramota.

  4. Dokle ce te vise idite u penziju preko 30 godina ste na vlasti imate sve sta vam treba vise pustite da narod zivi koliko vam to treba

  5. Meni nije jasno u cemu je razlika izmedju protesta u petak i onog u subotu. Ako smo demokratsko drustvo ne moramo svi isto misliti.

  6. Treba popisati sve koji idu na takav miting i promenom vlasti zahvalitu im se na angažovanju u javnim preduzećima….

  7. Uprava prihoda , u petak prazna! Tako da sve ide na crno do ponedeljka!

  8. Vratio Kragujevac iz mrtvila, ubedljivo SNS pobedio u tom Kragujevcu,a ne može da skupi 20autobusa. Koga kažete sebe ili nas. Loše vam ide matematika.

  9. A šta mislite kada će te dobiti te podatke pričate ko da živite u demokratskoj državi a ne u Srbilendu probudite se !!!

  10. Danas miting a sutra logor tako je i hitler radio. Toga se ja bojim. Da se ludilo ne otme kontroli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.