Koalicija "Za kraljevinu Srbiju": Bahate pevačice da plate porez, a ne da traže pomoć od države 1Žika Gojković Foto: J. Z. T.

Koalicija „Za kraljevinu Srbiju“, koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front NjKV Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski monarhistički pokret, saopštila je da najoštrije osuđuje „apele bogatih pevačica sa estrade“ koje traže od države da im pomogne finansijski iz fonda za privredu, tokom trajanja vanrednog stanja.

„Žive u vilama, kućne pomoćnice plaćaju hiljade evra, nisu platile porez, a traže pomoć države. Smatramo da je ovakvo ponašanje javnih ličnosti, među kojima su Neda Ukraden, Goca Božinovska i Dragica Radosavljević Cakanom, koje su najglasnije u ovim apelima, sramno i bahato. Neprihvatljivo je da pojedine pevačice sa estrade traže da budu stavljene u isti rang sa poljoprivrednicima, koji hrane Srbiju i malim i srednjim preduzećima, koja su nosioci naše privrede“, poručio je lider Koalicije „Za kraljevinu Srbiju“ i predsednik POKS, Žika Gojković.

Kako se navodi u saopštenju, ova koalicija ima razumevanja za sve profesije i ne želi da omalovaži položaj pevača i estradnih umetnika, ali je smatraju da je prosto „neverovatno da se ovim povodom oglašavaju oni koji su izgradili velike karijere i zarađuju daleko više od lekara, profesora i mnogih privatnih preduzetnika“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari