GRADSKA ČISTOĆAfoto BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ

Potpredsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije Vladimir Đorđević izjavio je danas da su „mnogobrojne zloupotrebe u JКP 'Gradska čistoća', vesnik izbora“ u Beogradu.

„Godinama već slušamo priče o tlačenju zaposlenih u ovom preduzeću, koji umesto da rade u korist svih Beograđana, za šta su između ostalog i plaćeni, oni su u toku političke kampanje, ‘od vrata do vrata’ robovi visokog funkcionera SNS koji je nažalost, još uvek na čelu ovog preduzeća“, napisao je Đorđević u saopštenju.

On je kazao da se tlačenje zaposlenih sprovodi kroz „ucene, pretnje otkazima, umanjenju plate po raznim izmišljenim osnovama, svima koji odbiju da se potčine i odbiju da rade za vladajuću stranku“.

„Strahovlada koju vlast zavodi rezultira time da zaposleni ćute i trpe, uplašeni za egzistenciju svoje porodice, dok se broj afera od ‘najskupljih tablet računara’ koji su kupljeni od Кokeze, istaknutog člana SNS koji je u bekstvu i pod istragom za teška krivična dela, ređaju svakodnevno“, kazao je Đorđević.

On je istakao da POКS „daje podršku svima koji su odbili poslušnost ovom režimu“, a da će nakon ponovljenih lokalnih izbora u Beogradu svi koji su kršili zakon biti procesuirani i moraće da odgovaraju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari