POKS:  Skandalozno imenovanje za Vučićevog savetnika čoveka osumnjičenog za kupovinu glasova protiv Dodika 1Foto: Beta/POKS/Stepanov

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) smatra da je imenovanje Adama Šukala, osumnjičenog za kupovinu glasova za protiv kandidatkinju Milorada Dodika na predsedničkim izborima Jelenu Trivić, pokazatelj da su Aleksandar Vučić i njegov kabinet regionalni centar antinacionalnog delovanja, saopštio je danas taj pokret.

„Imenovanje čoveka koji je bio optuživan i za kupovinu glasova u Republici Srpskoj i u Crnoj Gori, još jedan je pokazatelj dobro poznatog stava Aleksandra Vučića o demokratiji i toga na čijoj strani je bio u pokušaju zapada da se sa vlasti sruši Milorad Dodik“ – izjavio je predsednik POKS i potpredsednik Skupštine Srbije, Vojislav Mihailović.

On je dodao i da je vlast Aleksandara Vučića postala regionalni centar za sprovođenje „kolonijalne politike“ NATO i EU.

„Njegova vlast radi ne samo protiv većinskog mišljenja naroda u Srbiji, već protiv srpskih interesa u regionu. Imenovanje za savetnika  Šukala optuženog da je kupovao glasove za kandidatkinju koja je bila predviđena da sruši Dodika to potvrđuje“ zaključio je Mihailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari