Pokušaj miniranja američke inicijative

Sagovornici Danasa o budućnosti pregovora nakon otkazivanja sastanka u Vašingtonu i podnošenja optužnice protiv Tačija i Veseljija

Ostavite komentar


  1. Ako tramp pobedi u novembru, a pobedice, ovi stp su „minirali americku inicijativu“ bice „minirani“ zauvek….a i njihovi saucesnici.

  2. Zanimljivo kako je po pisanju Snezane Congradin i po misljenju njenih albanskih sagovornika ovde najbitniji nekakav tajming, nekakva politika , nekakva zavera i igrarija unutar suprostavljenih delova americke administracije a ne cinjenica da su visoki funkcioneri albanske „drzave kosova“ optuzeni za ratne zlocine i da su odgovorni za ubijanja, kidnapovanja, mucenja i pljacku cime se taj imidz koji Albanci uz pomoc sponzora i simpatizera pokusavaju da izgrade opasno narusio i pokazao se kao lazan. Time je lazna i ta navodna moralna utemeljenost stvaranja te albanske tvorevine na Kosovu. Ako su ratni zlocinci oni koji su je stvarali, onda je i sama ta tvorevina zlocinacka. Bice da ipak nije „sreca“ ni ta tvorevina na Kosovu niti priznavanje iste.

  3. Verovatno su saznali da Amerikanci hoce da ih nateraju da naprave konfederaciju sa Srbijom sa nemogucnoscu secesije. 🙂 Naravno bez ovih nekih prijatelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.