Nikola Jovanović pušten nakon saslušanja u policiji

Ostavite komentar


  1. Ne preterujte. Možda je iz opravdanih razloga uhapšen. Ne mogu da verujem da su baš svi iz opozicije cvećke. Videlo se to i posle 5 oktobra 2000 godine.

    1. Mislim da bi jedno napusteno ostrvo bilo pravo resenje za tebe.

    2. Koji je opravdan razlog da coveku o 6 ujutro upadas u kucu i hapsis ga pred zenom i decom?

    3. Gospodine, postoje mnogo finije metode da se covek saslusa, a ne da sehapsi u 6 ujutru pred zenom i decom. Pozove se pozivom, teleofnom, a informativni razgovor, pa ako se ne odazove, posete ga inspektori na poslu, on je javna licnost, radi. Ovo je cist primer zastrasivanja. Ali narod je tako glasao!

    4. Mozda.,si Robinzone u pravu..mada mi se cini da u tvom sendvicu ima trulog majoneza,i sumljivih krastavcica, mozda slucajno a mozda nisi dovoljno aktivan…

  2. Samo vi pričajte narodu bajke, priveden jer je policija imala dokaza da je učestvovao u malverzacijama.

    1. To sto je priveden po osnovu tuzbe bilo koga iz SNS-a, samo uvecava Jovanovicev ugled u ocima normalnih ljudi. Na zalost, u nasoj Srbiji ima i nenormalnih, koji poturaju insinuacije da je Jovanovic „priveden na osnovu dokaza o marlverzacijama“.

    2. Pa ako je policija imala dokaze, zašto su ga onda pustili? A sasvim realno, mogli su da mu pošalju poziv da se pojavi, a ne da u 6 ujutru šalju policiju da ga hapsi.

  3. Eto kako se dolazi do nepotrebne svadje i neprijatnih situacija, umesto da svi rade slozno i u konrinuitetu, oni se prepucavaju idalje reziraju ruzne situacije.

  4. Mora da postoji ozbiljan razlog, ne privodi se tako lako jedan politicar.

  5. Pitao Jovanović Vesića i Radojčića na šta je potrošeno čak 314 miliona dinara koji su u 2018. godini bili opredeljeni za održavanje kišne kanalizacije,
    i tražio njihove ostavke.
    Naravno da je uhapšen,
    šta ima da pita Vesića gde su naši novci potrošeni!!!!!!!!!!
    To je taj „incident“ koji mu pakuju.
    Ludilo se nastavlja, gospodo.

  6. Vlast na celu sa predsednikom sa ozbiljnim psihickim problemima i politikom klevetanja i ogovaranja se ponasa kao u vreme infobiroa.
    Narode i psihijatri Srbije-ZASTO CUTITE???!!!

  7. diktator polako gubi nerve. podrška gosn jovanoviću neka izdrži ovu torturu režima. eto na šta je spala srbija, ponovo hapšenje neistomišljenika. fale samo još politička ubistva i povratak u 90-e je završen.

    1. E, bar nešto pametno da pročitamo i od vas. U to ime, ne brinite, svi ćete vi jednom odgovarati, ili nas više neće biti. A sada – samo nastavite da radite svoj posao, šta god to bilo.

  8. Spavaš li mirno Adolfe Hitlere??? Ti si za ove kod nas bio amater.

  9. Kako je to sve lepo smislio.Napravi problem,izbegava pozive i policija je primorana da izda nalog,standardna procedura.Onda kad ga uhapse rasiri na sve strane da je uhapsen jer je neistomisljenik.Samo problem je sto narod nije glup.Da Vucic hapsi neistomisljenike hapsio bi vas po tim wannabe protestima gde vas je po 50-60 i jasno se vidi ko ste.A ti sledeci put preuzmi poziv i idi u sud.

    1. Taj hapsi non- stop kao dragstor…Ne mafiju,kriminalce,ubice i olos..nego politicke neistomisljenike…Ono Seselj okom on skokom…Stefane kazes,jasno vidis ko smo..pa reci, nadleznima,ovako… samo ih zajebavas.. Kilav si ti ..a hoces sendvic sa svim dodacima …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.