Politička platforma Solidarnost: Da li je Šapić novcem građana kupio 11 televizora za svoj kabinet? 1Foto: BETAPHOTO/MEDIJA CENTAR BEOGRAD/MO

Odbornik Političke platforme Solidarnost i koalicije Moramo Miloš Baković Jadžić danas je uputio odborničko pitanje predsedniku Skupštine grada Beograda Nikoli Nikodijeviću, zahtevajući da se proveri informacija da li je tačno da je novi gradonačelnik Aleksandr Šapić kupio 11 televizora za svoj kabinet.

„Ako je to tačno, da li su televizori kupljeni javnim novcem i da li je za nabavku televizora sprovedena javna nabavka? Na kraju, koliko je kupovina ovih televizora koštala građane i građanke Beograda i Srbije, pitao je Baković Jadžić predsednika Skupštine grada“, saopštila je Solidarnost.

„Ukoliko se informacija da su televizori kupljeni novcem građana i građanki Beograda ispostavi tačnom očekujemo ostavku dr Šapića“, navodi se u sapštenju i i izražava nada da će odgovore saznati na prvoj narednoj sednici Skupštine jer je javnost rada institucija Beograda, a posebno gradonačelnika, od primarnog značaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari