Politički rivali neće javno "eksploatisati" ubistvo Ivanovića

* Dragomir Anđelković: Ne verujem da će se nastaviti neukusne dnevnopolitičke polemike * Bojan Klačar: Ne isključujem mogućnost da će različite ocene koje smo do sada čuli o takvoj tragediji uticati na opredeljenje birača
Da li će tragična smrt lidera kosovskih Srba uticati na kampanju za beogradske izbore

Ostavite komentar


  1. Tesko da ce se opozicioni lideri suzdrzati da svom repertoaru optuzbi upucenih Vucicu, ne dodaju i ovu tragediju. I naravno da ce im to biti omiljena tema. Kad god budu bili u mogucnosti

  2. Jedino je smrdljiva i sramna opozicija pokušala da ovu tragediju pretvori u svoju političku korist.

  3. Ne moraju vise ni jednom recju da pomenu atentat na Ivanovica, dovoljno su rekli ovih dana da mi se cela opozicija ogadila za dva zivota. Brze bolje su potrcali da iskoriste ovu tragicnu smrt za napad. Sramotno i jadno.

  4. Osim Vučića. Upravo to radi kod Marića u Ćirilici?

  5. Kao i do sada u svim kampanjama koristilo se sve i svašta pa sam iskreno uveren da ni ova neče prođi mnogo bolje. Možda će se suzdržavati što se ubistva Ivanovića tiče ali sam uveren da će na tu temu biti bockanja ako se uskoro ne pojave neke informacije o krivcu ili krivcima.

  6. Botovi navalili po opoziciji dok njihov "dragi vodja" vodi kamere i pravi cirkus na Kosovu. Jednu stvar cekam kada se ovaj SNS rezim urusi da vidim lica ovih botova sto nas svaki dan maltetiraju. Kada im vidimo lica nece ih Morava oprati za zivota sta sve pisu za sendvic i sok.

  7. Pa sta sad, znaci treba svi da cutimo zbog toga sto slede izbori. Uostalom, ovde su cesto izbori, pa onda vlast u ime sveopsteg cutanja zatvori Parlament.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.