Političko “venčanje” Maje i Boška u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Jedino resenje je BOJKOT parlamentarnih izbora. Tada bi se na cistac isteralo ko je zbilja opozicija, a Skupstina ne bi imala legitimitet. Ovako, koristeci kilavu opoziciju, kojoj nedostaje ono najvaznije sto je Djindjic imao – HRABROST da bude drugacija, i osrednjim novinarima koji ne znaju da vode intervjue, pa sada AV moze reci da je bio na "neprijateljskoj" tv, NIKADA se ovih necemo resiti. Osim toga ste prema ucesnicima "duela" bili previse blagi.

  2. Sta su Dveri?Politicka partija SPC.Sta rade Dveri?Isto ono sto je radio Seselj za Milosevica(pljuvao po Miri Markovic i Milosevicu,pa posle isao na blagajnu da to naplati.) Obradovic je Vuciceva opozicija.Pljuje po Vucicu da bi okupio i kontrolisao sto vise glasaca koji su nezadovoljni aktuelnom vlascu (da oni slucajno ne predju u opoziciju,)pa posle ide na blagajnu da to naplati.

  3. Imajući u vidu, da je Srbija u procesu približavanja EU tek 14.12.2015. otvorila prva poglavlja; 32. i 35., da je do danas otvoreno ukupno deset (10) poglavlja, od kojih su dva poglavlja; 25. i 26. već zatvorena, teško je verovati da će Srbija do 2021., tačnije za šest (6) godina zatvoriti sva poglavlja u pregovorima sa EU. Tome u prilog ide i podatak da je Sloveniji trebalo više od šest (6) godina da otvori i zatvori sva poglavlja, dok je Hrvatskoj za to trebalo 7 godina i 9 meseci. Koliko će vremena trebati Crnoj Gori koja je prva poglavlja otvorila 18.12.2012., a do danas ih je otvorila ukupno 28, pokazaće vreme.
    Dakle, da bi Srbija do 2021. zatvorila sva poglavlja u pregovorima sa EU, nije samo poduhvat visokog rizika, pre bih rekao da je to za Srbiju u ovom trenutku »nemoguća misija«, pa zato predlažem da se angažuje Tom Kruz (Tom Crouse), jer je njegova uža specijalnost rešavanje »nemogućih misija« i do danas ih je, ako je verovati medijima rešio ukupno šest (6).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.