Pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Dušica Nikolić posetila Štrpce, podelila paketiće 1Foto: Kancelarija za KiM

Pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Dušica Nikolić posetila je danas opštinu Štrpce gde je uručila paketiće mališanima u vrtiću “Šarsko lane”, razgovarala sa ranjenim dečacima iz Gotovuše i predstavnicima lokalne samouprave i obišla porodice Stojanović i Sibinović, prenosi TV Puls.

Nikolić je mališanima u Štrpcu podelila 95 paketića i tom prilikom poručila da Kancelarija za KiM ne prestaje da misli na srpske mališane i da nema ništa lepše od dečijeg osmeha, a da simboličnim poklonima žele da im ulepšaju zimske dane.

Direktorica PU “Šarsko lane”, Radica Mladenović zahvalila se Kancelariji za KiM, Vladi Republike Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću što ih nisu zaboravili u teškim vremenima.

Nikolić je obišla i nedavno ranjene Stefana i Miloša Stojanovića iz Gotovuše.

Ona se tokom boravka u Štrpcu sastala sa lokalnim predstavnicima te opštine, a sastanku su prisustvovali gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić, Živče Rakočević, Igor Savić, kao i ostali članovi opštinskog veća, a razgovarano je o problemima i potrebama stanovništva.

Nikolić je zatim obišla i šestočlanu porodicu Stojanović i dvočlanu porodicu Sibinović kojoj je, usled kvara na elektro-instalcionoj mreži, nedavno izgorela kuća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari