Pompeo: Kosovo treba da bude spremno za obnovu pregovora sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. I mi, i dalje podrzavamo Donjecku i Lugansku republiku na putu u otklanjanju barijera u dijalogu sa Ukrajinom. I punu integraciju poluostrva Krim u Rusku federaciju.
    Kad se stvari izvrnu naglavacke, a iredentistickim i separatistickim pokretima da za pravo da otcepe i opljackaju tudju teritoriju retorika je ovakva.
    Ali to nije postovanje medjunarodnog prava. Ako smo rat izgubil 1999. , izgubili smo ga od 19 drzava Nato, a ne od albanskog separatistickog pokreta u juznoj srpskoj pokrajini Kosovo i Metohija. Ako je Milosevic cak i potpisao nesto tajno u Dejtonu, to je pod prisilom i tamo ti zvanicno niko nije objavio od zvanicnika SAD. Pa kako onda neko moze da prizna fantomsku republiku, koja drzavu nije stekla ni u ratu, ni legalnom dozvolom Republike Srbije, vec u Klintonovom ovalnom kabinetu uz korupciju od 5 milijardi dolara i gomilu kokaina na predsednikovom stolu.
    Bar Pompeo ne bi trebalo da velica ovaj zloglasni projekat Demokratske stranke SAD i razbojnike kategorise kao drzavnike, dok pravu drzavu Srbiju tretiraju kao razbojnicku. Americki zvanicnivin sem Trampa malo su pobrkali loncice kad je Srbija u pitanju.

  2. Ne zaboravite ko je bio Nikola Tesla,Mihailo Pupin,Rudjer Boskovic,Milinkovic ,Mileva Anstajn …….

    1. A Srpski Apolo tim 1969. – Slavoljub Sem Vujić, Pavle Duić, Danilo Bojić, Milojko Majk Vučelić, Miloš Šurbatović, Piter Galović i David Vujić koji su poslali ljude na Mesec i spasli posadu Apolo 13.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.