Pompeo: Normalizacija odnosa s Kosovom će ojačati stabilnost Srbije

Ostavite komentar


  1. Vucicu je najvaznije da SNS i on ostanu sto duze na vlasti i da za imaju podrsku Zapada. Resenjem za KiM ce mahati sto duze moze, ali ga nikada nece sprovesti. U to se uverila gospodja Merkel, a sada je ukljucen novi „slusalac“.

  2. Jedina „produktivnost“ njihovog zajedničkog ručka ogledaće se u onome što istovare iz sebe kad sednu na klozetsku šolju.

  3. Тако је, дошло је време да се односи нормализују, да се Аутономна покрајина Косово и Метохија коначно врати у уставноправни систем Републике Србије и да се оконча мандат међународних снага које тамо тренутно одржавају ред

    1. @Dule***I šta će da natera kosovske Albance da se „konačno vrate u ustavnopravni poredak Srbije“ iz koga su otišli ratom i žrtvama?! Pa ti si smešan! Zašto ne tražiš da se ponovo formira tzv.“rsk“ u Hrvatskoj? Sve i da se teoretski ostvari ta SF ideja šta mislite koliko dugo će biti „mirni“ kosovski Albanci? Bolje čitajte braću Grim ili barona Karl Fridrih Minhauzena,realniji su,a i bliži vašem poimanju realnosti!

      1. “ … I šta će da natera kosovske Albance da se „konačno vrate u ustavnopravni poredak Srbije“ iz koga su otišli ratom i žrtvama?! … Pa mozda izvesna kombinacija povratka pregovora tamo gde su zapoceti i gde politicki pripadaju, u SB UNa, povlacenje protivpravne vojne okupacije juga Republike Srbije, … i ‘Kosare II’?! … Da te ne podsecamo da ti koje podrzavas nikakav ‘Rat’ nisu protiv Srbije dobili, jer nikakvog rata protiv Srbije nije ni bilo. Samo krvavi teroristicki napad na celokupno civilno stanovnistvo Srbije od strane multinacionalne vojne organizacije nalik onoj u Siriji i Iraku iz 2014te …

      2. Vratite mu mozak’ za malo da uzmete Kosovo za malo ali za malo. Pametni Kosovo ste oteli zahvaljujuci nataliteta svaka porodica min 8 -10 dece ali je PROBLEM sto ste sami izgubili Kosovo jer ste ga sami napustili I otisli po belom svetu. Greota da bude prazno Kosovo zato ce Srbija da vodi politiku Kosova I Metohije normalno u sastavu Autonomije.

    2. Dule Dule, jeli yi verujes u to sto pises?! Da ti kazem nesto, i budi 100 % sigura da pre bi svj refom umrli nego da dozvolimo da srbija ponovo okupira Kosovo. Nikad bre vise sa vama ni u Raju, zapamti to. NIKAD

      1. Aу па трк у „рај“ твани ЕУ, ту вас чекају раширених руку али једноф по једног. И наравно да је то једини начин да не будете са Србима.

    3. Oui bre ti duele, gde zivis,Kosovo je nezavisna od 17 februra 2008 priznata od 115 drzava (USA,Nemacka,Francuska,Engleska,Italianise,Turska ira…)

      1. Mozda je bili toliko drzava ali sada nismo u 2008 nego u 2019. E to je velika razlika i sve manje drzave koje vas odbacuju za tzv kosovo . Bez potpisa SRBIJE nikada necete postati drzava to I sami znate nikad a mozda ni tada .

        1. … Мјанмар, Куба и Јужнаја Осетија!

          1. @Миливоје Радаковић

            Kuba narocito ali i „Juznaja Osetija“ su velesile u odnosu na vecinu ostrvceta i plemenskih zajednica koje su priznale, vama autosovinistima, tako omiljenu albansku, naci-mafijasku paradrzavu na Kosovu.

  4. kakve veze ova konjina ima sa evropskom unijom. ma sta nas se ticu takse koje su oni uveli preko primitivaca iz kosova. o cemu se ovde radi

  5. produktivan ručak šta to znači i šta muške analitičari kao lazanski bivši diplomata milivojević i predstavnici naših tabloida koji se svako jutro pojavljuju na pink prvoj happy tv. da li to znači da je vučić pojeo šniclu ili mu je bilo neprijatno dok je on govorio o KiM a pompeo o normalizaciji odnosa srbije i kosova. ajde analitičari navalite u analiziranje ove male ali suptilne razlike.

  6. Na prvi mah,ucini mi se dopisnik RTS-a iz USA,iz Sikaga…Zbunio me podvaljak…Nije Aleksandar Zikic…garant…!

  7. Хвала богу што имамо Вучића да буде 2једини издајник“ иначе би то морао да буде неко од наших хероја Ђиласа Јеремића Лутовца Тадића који покушавају да дођу на власт да би они били ти уместо Вучића. Овако само је Вучић издајник, а ми што смо капитулирали побегли са КиМ и предали територију „нисмо издајници“ него „патријоте“

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.