Ponoš: Neće biti parlamentarnih izbora ove godine

Ostavite komentar


  1. Pa svi se sakrivate iza leđa ponzatih ličnosti,glumci, profesori itd. Sramota

  2. Opozicija glumi da je jaka, a od izbora beži kao đavo od krsta, jer je svesna da je građani neće.

  3. Borac za NATO interese, Zdravko Ponoš, sa svojom strankom bi na izborima ostao na nivou statističke greške, pa zato i ne sme da se upusti u izbornu utakmicu.

  4. Vučić je ubedljivo pobedio Ponoša na predsedničkim izborima, a sada bi ta razlika bila još ubedljivija. To je razlog zbog koga Ponoš ne sme na izbore.

  5. Da li ce ih biti ili ne, Ponos nece biti na istim jer ne moze da predje 3%

  6. E ako si ti tako odlučio sad mi je sve jasno. Ko bre njega išta pita.

  7. Izbori postoje kada se previre na političkoj sceni, a trenutno je prilično jasno da je isti čovek najbitnija politička figura.

  8. Pa ako su protesti da su svi protiv Vučića kako to kaže Ponoš onda kako će izbori da uguše proteste. To nema smisla, ta njegova izjava.

  9. Mlevenje prazne slame i mnogo štošta jos.
    DEVETA nedelja šetnje?
    Koji zahtev je Vucic ispunio.?
    Čak ni bednu Zadrugu niste zaustavili.
    A da krenete od stvaranja DRZAVE ?
    SRBIJA NEMA USTAV.

  10. Potpisujem sa tugom u srcu !!! Zašto ??? Pa čitajući ovaj tekst k’o da sam se vratio u 1990 godinu !! Tada smo započeli borbu za „izborne uslove“ !! I evo gde smo sad’ !!! Tuugaaa !! Nikad’ nećemo „uhvatiti rep“ !!!

  11. Čega se plaši opozicija,ako su vec tako sigurni da Vučić ne vodi dobro Srbiju izadjemo na izbore i vidimo volju naroda

  12. Vlast u Srbiji će se menjati samo demokratskim i fer izborima a ne na ulici kako zamišlja opozicija.

  13. Ako narod želi opoziciju i imaju podrškh naroda zašto se onda plaše izbora,nek se narod izjasni.

  14. Pa cega ce biti? cemu protesti? Ima li ikakvog cilja ili je cilj drzavni udar? A mozda je cilj da se protesti samougase. Samo tri puta je vucic pokleknuo pred protestantima, u leto 2021.kada je ponovo hteo da u Srbiji uvede karantin, kada je te iste godine studentima ispunio zahteve vezane za standard i nedavno kad je zahteve ispunio poljoprivrednicima. Jedino zajednicko za sva ta tri protesta je sto se opozicija nije umesala i preuzela ih. Danas niko vise ne pominje pobijenu decu i omladinu, zahteve roditelja pobijene dece i prosvetara, sve se svelo na besciljne setnje i prazne govorancije. Blizi se svemu kraj kao i ranijih godina. Vucicu ne treba sila da rzabije demonstracije. Dovoljna mu je kvazi opozicija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.