Ponoš: Političko neslaganje sa SSP nije sukob, sukobi su među 'klanovima SNS' 1Foto: FoNet/ Marija Đoković

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da „sukob nije prava reč za sadašnji nivo političkih neslaganja između Narodne stranke i Stranke slobode i pravde (SSP)“ Dragana Đilasa.

Ponoš je za Nova.rs izjavio da se „nada da neće ni biti“, i dodao da su „sukobi ono što se dešava među klanovima u okviru Srpske napredne stranke“.

On je rekao da Narodna stranka smatra „da bi sa režimom trebalo pregovarati uz posredovanje Evropljana, a ne da se vodi međustranački dijalog“, kao i da je to „još jedna bitna razlika između Narodne stranke i SSP“.

Ponoš je naveo da se do nekog uspeha u pregovorima o uslovima za održavanje slobodnih izbora „stiže čvrstim stavom i spremnošću na ponovni bojkot“, a da olako pristajanje na međustranački dijalog „vodi ka ćaskanju u maniru rijalitija“.

Govoreći o problemima između Narodne stranke i SSP, Ponoš je istakao da „nisu izgubljene sve šanse da dve partije ipak zajednički nastupe na predstojećim razgovorima sa vlašću“, napominjući da te stranke nisu u sukobu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari