Ponoš: Prihvatiću razgovor sa ostalima iz opozicije, ali nemam nameru da molim

Predsednički kandidat koalicije "Ujedinjena Srbija" o saradnji sa drugim opozicionim organizacijama

Ostavite komentar


  1. Da,razgovaraćeš i ponuditi određene svote preko kojih ne smeš ići.Draganova je poslednja.

  2. Upravo je Đilas onomad, dok je bio gradonačelnik Beograda, predlagao potpuno izmeštanje glavne Železničke stanice Beograd sa Savskog trga u Prokop (a koji je počet da se gradi poodavno, još pre dolaska Miloševića na vlast)… A sad Đilasov kandidat, Vladeta Janković, hoće da vrati Železničku stanicu ponovo na Savski trg. Ko je ovde lud???

  3. LANA, Đilas nije bio onomad gredonačelnik već pre 8 gofina. Drugo ako Pariz ima ŠEST međunarodnih železničkih stanica u jezgru grada zašto Beograd nebi imao jednu.

  4. Komentar pod Lana sve objasnjava,bravo,misle da je narod lud,glup i senilan,nije nista od toga.

  5. Sjase kurta uzjase murta tako ti je u Srbiji samo se menjaju na po 2do3 mandata mozda se pojavi neotkud i Milosevic.Mi nemamo pametne ni prosli ni sadasnji dresovi su cudo bruka

  6. Ocu zeleznicku stanicu gde je bila! Necu Beograd na vodi! Necu dalju propast I poseljacenje mog rodnog grada! Necu SNS!

  7. Taman imaš šta da uništavaš kao što si i kad si bio navodni načelnik generalštaba.

  8. Ponosa Sam na cuvenuJNA, a ovog izdajnika I nabedjdenog general ha, ha treba ignorisati ibezcasno je trositi vise novinskoh stubaca I svih drugih pisanja .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.