Zdravko PonošMedija centar

„Sa zadovoljstvom ću prihvatiti razgovor sa ostalim opozicionim strankama ili pokretima prave opozicije. To bi bilo dobro za razvoj situacije koja je pred nama. Ali iskreno da vam kažem ja nemam nameru nikoga da molim za taj razgovor“, naveo je Zdravko Ponoš, kandidat za predsednika Srbije ispred koalicije „Ujedinjena Srbija“ na predstojećim aprilskim izborima.

General Zdravko Ponoš danas se na konferenciji za medije predstavio kao predsednički kandidat koalicije „Ujedinjena Srbija“, uz Mariniku Tepić koja će biti prva na listi te koalicije na parlamentarnim izborima, i Vladetu Jankovića koji će biti kandidat za gradonačelnika Beograda.

Ponoš je na pitanja novinara o saradnji sa drugim strankama i pokretima opozicije  odgovorio da će da do sada nije bilo „umesno“ da se vode razgovori sa ostalima iz opozicije o podršci njegovoj kandidaturi jer se čekao dogovor koalicije koja ga kandiduje, ali da je sada tako nešto moguće.

Dodao je da ima podršku organizacija koje su ga kandidovale i napomenuo da se on nije sam kandidovao.

„Prihvatio sam tu kandidaturu i moj fokus će biti građani. Nikoga ne omalovažavam, tu sam za svakog ko je spreman da razgovara. Do sada nisam jer sam smatrao da to nije umesno, jer ovo su ljudi koji su razgovarali o mojoj kandidaturi. I pošto sam to prihvatio, sad ima smisla da razgovaram i sa drugima koji to žele. Otvoren sam za takve razgovore“, rekao je Ponoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari