„Ni Srbija ni Kosovo ne odustaju“, tvrde srpski mediji, navodno upućeni u pregovore u Briselu

Ostavite komentar


  1. Bilo bi manje ponizavajuce ukinuti bezvizni rezim Srbiji i obustavati sva davanja iz EU fondova. Narod mora jednom da shvati da dok je Vucic na vlasti, nikakvog dogovora nece biti jer bi direktno rusio sadasnju vlast, a narod bi se okrenuo svom zivotu i svojim porodicama sto ovoj vlasti ne odgovara.

  2. Srbija nikada nece odustati. Zbog cega? Da prepusti sve Kurtiju, coveku bez duse koji zeli da izazove rat, da narod izgine zbog njegove prazne glave.

  3. Sta je Vucic mislio da ce da mu ponude pecenu guskNisi bio ovlascen da potpises Briselski sporazum sada gledaj sta ces i molm te neobracaj nam se vise.

  4. Ista situacija kao u Rambujeu.Tu se ništa ne pregovara nego se Srbiji nameću već gotova rešenja.Srbija je došla u situaciju da prodaje vodu vazduh, zemljištečak i ljude time što odlaze u inostranstvo.Ovo sve radi toga da bi opstala.KiM se koristi za prikupljanje jeftinih političkih poena kako od Beograda tako i od Prištine.Treba da Srbija vodi politiku da ne izgubi preostali deo teritorije kao što su delovi južne Srbije, Sanđak, Vojvodinu.

  5. Bog je Srbima dao Kosmet, kao Francuzima Pariz, i anglima london, zato je Kosmet jedno sa Srbijom.

  6. Ako je Srbija odbila prijedlog EU kako onda može tvrditi da je ona bila “konstruktivna”? Nema logike! Da neko pojasni?

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.