Popov: Vučić i Đukanović da se susretnu, Srbija ne može da se pomiri sa nezavisnošću Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Sta hoce Srbi,CG nezeli da ima posla da ljudima koji su prikazani u svetu kao nacisti I fasisti,
    CG je samostalna, gledaj svoja posla Vucicu, nemozete bez CG , imate bosance pa se igrajte tamo.

    1. @Amer

      Kako su Srbi predstavljeni u svetu i ko se smatra za nasictu i fasistu bi se moglo diskutovati ali da si se ti u par komentara pokazao kao nepismena b%%^&%a to je fakat. Btw. Imas ti sajtove u Milogoriji pa tamo zabavljaj prisutne svojim nepismenim nebulozama.

    2. Pazi 🙂 Amer a Milogorac. Vi se vec odavno igrate sa vasim jugoistocnim delom. A mozda ste i vi iz tog dela ? Samo polako….

  2. Potpuno antisrpski. Pa, ne pominju u Srbiji Crnogorce i traktore, nego u Crnoj Gori Srbe i traktore. Može da se nama sviđa ili ne sviđa nezavisnost Crne Gore, ali njima definitivno smetaju Srbi. Niste u pravu što se tiče nezavisnosti, Crna Gora nikad nije bila zavisnija, od droge, od šverca, od mafije, …

  3. Ne lupaj, kome je stalo do Crne Gore. Žao mi je Srba u toj državi, a da ne možemo da se pomirimo sa nezavisnošću Crne Gore, to je prošlo st, I hvala bogu da je tako. Sa mafijašima nećemo da imamo posla

  4. bice da je krajnje vreme da se prestane sa ovakvim debilnim pisanjima…ko bre ugrozava suverenitet bilo koga, ajde ne zamazujte gov… sami sebe pre svega, Srbija strasno gresi sto ne uvodi reciprocitet sa komsijama, pa onda kakav tretman ima Srbin u Croaciji, takav ce i Croat u Srbiji, a to bi najlakse bilo primenjivo na milogorce u Srbiji,, pa zasto ne bi Srbija zabranila ulazak njima u Srbiju kao kontra meru??! Bilo bi dovoljno da se zabrani ulazak bar kriminalcima na Vracar, za pocetak pa bi Srbiji svanulo, a da se pomere sa rukovodjenja tek onda bi Srbi uhvatili vazduh. I ovakvi glupavi tekstovi pokusavaju sustinu da zatrpaju pod pesak, a to je imovina Srba tamo gde im se brani pristup samo zato sto su Srbi, tj. sto nisu clanice Nato sto je i detetu davno jasno. Srbijo probudi se konacno iz vekovnog sna o bratstvu, udahni punim plucima i postani konacno suverena drzava Srba, po ugledu na zemlje zapada, preuzmimo standard jedne slicne po velicini drzave Svajcarske i primenimo ga u svojoj kuci na sve koji nisu Srbi, koji imaju poreklo van Srbije. Kome se mi vise pravdamo sto branimo svoje, i to od najvecih istorijskih zlocinaca.

  5. „odnosi Srbije i Crne Gore nisu dobri još od 2006. godine“…odnosi su losi od cini mi se 1997. godine i saopstenja Jul-a i Mirjane Markovic.To saopstenje je zvezda vodilja svim politicarima u Srbiji.Tada je nazvala vlast u Crnoj Gori italijanskim mafijozama,a pravi mafijas Vesko Vukotic se baskari u Novom Sadu i niko se nije setio da ga izruci Crnoj Gori 20 godina…Don Vesko Vukotic srpski agent DB-a….

  6. Ni reci o napadima ns SPC,, priznanju Kosova, glasanju o raznim rezolucijama protiv Srbije. Za Popova to nema veze sa mesanjem u tudje dvoriste.

  7. Kako bi ovim nasim velkim i sirokogrudim kolumnistoma iz „Danas“-a, bilo tesko zaraditi olovkom kad nas Srba nebi bilo. Trpeli bi gladni. Svi su zlatni samo mi Srbi nevaljamo, podhitno ponoviti : Jasenovac, jame i sumarice. Gospodo urednici jel tako da sada mogu da sa vama budem Evropejac, i da nisam zaostali Srbin?

  8. Popov stalno lupa gluposti i ide protiv S rbije Koliko je Srbija pomogla CG to ona nemoze da vrati za sto godina od skolovanja studenata preko 10g davanja 3-5% posto za zemljotres plus Zitarica i ohoho a Milo ga zavuce em sa Kosovom pa ulazak u NATO i sad Zatvaranje granica a popov je zaboravio da ima Srba u CG nego gleda CG kroz Mila i Njegovih Pontrona

  9. Ko na ovom forumu štiti ove „regikonaliste“ i pripadnike nove „nacije“, koja se sve češće natura kroz odrednicu „vojvodjani“, pa izbegava da objavi moj komentar, koji u pravom svetlu opisuje ovog gospodina? Izdajnici i srbomrsci podržavaju jedan drugoga. Ta zajednička mržnja protiv Srbije za njih predstavlja nevidjeni kohezioni faktor. Kao što je za muve izmet predmet i centar najvećeg interesovanja, tako je i ovim „vojvodjanima“ i mržnja prema sopstvenoj državi. Popov kao provereni razbijač Srbije i separatista podržava sve one slične sebi. Konstatacija da se „Srbija ne može pomiriti sa crnogorskom nezavisnošću“, ima utemeljenja i tačnosti isto kao kada bi izjavio da se Crna Gora ne može pomiriti sa samostalnošću Srbije. Besmislica, iza koje stoje najprljavije namere. Šta je gospodin Popov, ponavljajući ovu besmislicu iz nastupa u nastup, hteo da kaže?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.