Popović: Republika Srpska primer kako treba da štitimo Kosovo

Ostavite komentar


  1. Srbi su smeli da prave republiku u Bosnu a Albanci ne smeju hm to je mnogo smesno, Kosovo je 95% Albansko a Bosna je 36% Srpsko a vi znate dobro kako je pravilno vasa republika. Srpski narod je neka cuda u ovom Balkanu, kazu jednu stvar a rade drugu stvar, ceo svet zna za zlodela koji su Srbi pocinili tokom 90 godine i ne mozete nikoga da lazete vise sem sebe.

  2. Da nije republike Srpske ne znam ko bi štitio interese Srba. Sretan Božić Srbima. Srbima treba jedinstvo. Bakranin.

  3. jos dva tri decenija mi cemo opet uzeti to sto su sbrbi uzeli nas 1878 do ce se desiti kad tad ,nismo zaboravili 407 sela i oko milion i vise ljudi sto su sbrbi zaklali

  4. Republika Srpska je projekat mira i slobode .To je deo nekadasnje BiH , koji pripada gradjanima Srpske .Treba da postoji .
    Problem je sto s e lose brani i predstavlja .
    Vlasti mora biti mnogo sposobnija .
    Po Pitanju Kosova ,ono kao deo Srbije , treba biti reseno Sporazumom Srba i Albanaca . Treba podrzati zravorazumske namere , jer se civilizacija bori za napredak .Nerazumni su inace u fazi zaostajanja , ali ih jos ima sasvim dovoljno , ali oni ne vide sutra vec samo juce .

    1. @Mile*** Dve greške u startu ! R.Srpska nije deo „nekadašnje BiH“ pošto BiH postoji i danas sa RS u svom sastavu.Drugo,Kosovo nije deo Srbije,a njega je priznalo kao nezavisnu državu preko sto zemalja članica UN.Koliko njih je priznalo R.Srpsku? Pa nije ni Srbija!

  5. Gde je ovaj bio 1999.,na Košarama? I takvi vam prodaju mantre o srpstvu,RS i očuvanju Kosova a onomad razvijao sopstveni biznis u rusiji dok su nečija deca i muževi ginuli u „južnoj srpskoj pokrajini“?! Koliko je njegovih učestvovalo u borbama?Ne mogu da se načudim srpskom mazohizmu koji dopušta postojanje ovakvih likova u svom političkom „ozračju“!

    1. Bravo za komentar. Covek je obican olos koji od nas pravi magarcine a u medjuvremenu kupuje srpske firme za badava i tim parama vrti biznis u Rusiji. To je jedina zemlja pored Srbije u svetu gde mozes da se bavis biznisom sa parama koje imaju poreklo pljacke,droge itd.

  6. Ko je ovaj čovek. Odakle je došao? Čime se on bavi? Gospodijn Lomonosov.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.