Popović: Španija iskren prijatelj

Ostavite komentar


  1. Bože, kada će prestati ova predstava, da ovu budalčinu ne gledam više !!??

  2. Isto tako Španija ne priznaje rusku aneksiju ukrajinskog Krima kao i proruski iredentizam na istoku te zemlje..

  3. Drago mi je što su nam državni funkcioneri pametni i obrazovani. Popović se u tome ističe. Baš me nešto zanima kako bi „iskren prijatelj“ reagovao da mu Evropa garantuje Kataloniju u sastavu Španije za priznanje Kosova?

  4. naši političari a posebno ovaj popović ne vide dalje od nosa. španija je prijatelj srbije ali ova odluka o blokadi kosova je izraz njenih interesa a ne prijateljskog odnosa prema srbiji. ova blokada kosova ce imati višestruke negativne posledice po srbiji. popović treba da zna da na kosovu žive i srbi pa ovom odlukom španije njihove evropske racije ostaju blokirani. sa druge strane ova blokada ce usporiti ili čak onemogućiti dalje pregovoresrbije sa kosovom pa time i pravno obavezujući sporazum koji se traži od srbije bice teško postignut. u takvoj situaciji evropske integracije srbije postaju pusta želja. ako ministar misli da će ova odluka španije vratiti kosovo u srbiju onda je on u velikom problemu. bilo kako izgleda da po neki put potez i iskrenih prijatelja kao u ovom slučaju španije nisu baš uvek u skladu sa našim interesima. očigledno da našim političarima nedostaje malo više vizije i procena razvoja situacije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.