Popović (SSP): Od čoveka koji je Novi Beograd predao SNS-u ne može se očekivati ništa 1

“Od čoveka koji je već jednom izneverio svoje birače kada je opštinu Novi Beograd predao SNS-u ne može se očekivati ništa. Aleksandar Šapić je član SNS- a i kao takav nastaviće politiku koja je pogubna po Beograd. Neće se rešavati nagomilane probleme, a možemo očekivati da će se otvoriti i neki novi”, kaže za Danas Mila Popović, predsednica gradskog odbora Stranke slobode i prade.

Videćemo, kaže sagovornica Danasa i da li će Šapić poništiti sve odluke koje je potpisivao zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

“Po zakonu o glavnom gradu zamenik menja gradonačelnika u slučaju njegove sprečenosti. Ne znam da li je Radojičić četiri godine bio na nekom putu, pa nije mogao da obavlja svoj posao. Videćemo i ko će biti zamenik gradonačelnika i da li će i ovaj put imati tri puta duži ekspoze od gradonačelnikovog”, ističe Popović i dodaje da Beograđani ne zaslužuju ovakvu vlast, a na poslednjim izborima su pokazali da su i za promene.

Podseća i da je više od 70.000 građana glasalo za opoziciju.

“Zato je bitno da imamo nove izbore, da ova vlast ne ruinira još četiri godine naš grad”, ističe predsednica gradskog odbora SSP, a Filip Tatalović, šef odboničke grupe Demokratske stranke kaže za Danas da ne želi da govori loše o budućem gradonačelniku, pre nego što on i dobije šansu da se dokaže.

Međutim , prema njegovim rečima zabrinjavajuće je da SNS toliko oskudeva u sopstvenim kadrovima da je kod njih „prelazni rok“ uvek otvoren.

“O Šapiću će govoriti njegova dela i to kako će njegova administracija da se izbori sa problemima našeg grada. Doduše, sudeći prema dosadašnjim rezultatima, možemo očekivati da će vazduh u Beogradu imati još izraženiju boju, miris i ukus, da će se nastaviti razaranje GSP-a da bi se novac slio u džepove privatnih prevoznika. Bojim se da ćemo dosegnuti nove visine u pogledu korupcije”, zaključuje Tatalović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari