Miloš Pavlović: Izbor Šapića za gradonačelnika biće nastavak devastiranja Beograda 1Foto: Narodna stranka

“Izbor Aleksandra Šapica za gradonačelnika Beograda predstavljaće nastavak politike izbora nedostojnih i pogrešnih kadrova Srpske Napredne stranke i nastavak politike devastiranja Beograda”, ocenjuje za Danas Miloš Pavlović, šef odborničke grupe Narodne strake u Skupštini Beograda.

Pavlović smatra da je Šapić osoba čiju političku karijeru prati pregršt afera, počev od njegovog spornog doktorata na još spornijem fakultetu, odnos prema nelegalnoj gradnji na Savskom nasipu do izgradnje nelegalnog objekta čiji je on investitor lično.

“A sve te afere događale su se za vreme vođenja opštine Novi Beograd. Svojim delima je pokazao da za njega zakon i pravila ne važe, pa se opravdano može očekivati da će tako nastaviti i kao prvi čovek uprave Grada Beograda”, navodi Pavlović.

Podseća i da njegov odnos prema SNS do 2021, i posle 2021. godine, samo pokazuje da se radi o osobi koja nema moralnih skrupula i koja je spremna na sve zarad ostvarivanja ličnog interesa.

“I zbog toga nije dostojan da bude izabran na funkciju gradonačelnika Beograda”, zaključuje šef odborničke grupe Nraodne stranke u Skupštini Beograda.

Beogradski odbor Srpske napredne stranke juče je jednoglasno odlučio da za gradonačelnika glavnog grada predloži Aleksandra Šapića. Premijerka Srbije i poverenica SNS za Beograd Ana Brnabić kazala je posle sednice gradskog odbora da je „sad na Predsedništvu“ stranke da glasa o Šapićevoj kandidaturi.

„Gradski odbor jednoglasno je odlučio da Predsedništvo glasa o tome da Aleksandar Šapić bude naš kandidat za gradonačelnika Beograda“, rekla je Brnabić.

Iz te stranke su posle sednice gradskog odbora naveli da od gradonačelnika očekuju da „marljivo i vredno radi na novim i započetim projektima, izgradnji infrastrukture, na rešavanju komunalnih problema, da građanima obezbedi još bolje uslove života, i da sledi politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, a to je politika mira, stabilnosti, razvoja i prosperiteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari