Beogradski odbor SNS jednoglasno podržao Šapića za gradonačelnika 1Foto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) jednoglasno je danas odlučio da za gradonačelnika glavnog grada predloži Aleksandra Šapića.

Premijerka Srbije i poverenica SNS za Beograd Ana Brnabić kazala je posle sednice gradskog odbora da je „sad na Predsedništvu“ stranke da glasa o Šapićevoj kandidaturi.

„Gradski odbor jednoglasno je odlučio da Predsedništvo glasa o tome da Aleksandar Šapić bude naš kandidat za gradonačelnika Beograda“, rekla je Brnabić.

Iz te stranke su posle sednice gradskog odbora naveli da od gradonačelnika očekuju da „marljivo i vredno radi na novim i započetim projektima, izgradnji infrastrukture, na rešavanju komunalnih problema, da građanima obezbedi još bolje uslove života, i da sledi politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, a to je politika mira, stabilnosti, razvoja i prosperiteta“.

„Lista ‘Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve’ nastaviće da vodi odgovornu i domaćinsku politiku u Beogradu, a sve u interesu građana koji su nam na prvom mestu i koji su nam dali svoje poverenje na izborima“, stoji u saopštenju SNS.

Mediji su prethodno javili da će Predsedništvo SNS na sednici u četvrtak zvanično predložiti Šapića za gradonačelnika Beograda a sednica gradskog parlamenta na kojoj će odbornici birati novog gradonačelnika trebalo bi da bude održana u subotu, 18. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari