Poslanica SNS Staša Stojanović promašila metu, "gađajući" Danas 1Foto: Screenshot Instagram @1.stasa

Narodna poslanica Srpske napredne stranke Staša Stojanović objavila je na svom Tviter profilu da Danas njenu izjavu da je „svaki opozicionar izdajnik, plaćenik i mrzitelj Srbije!“, dovodi u vezi sa pretnjama našim novinarima streljanjem i ubistvom.

Tako nešto, međutim, Danas nikada nije uradio, dovodio ovakve izjave i vređanja koje je uputila poslanica SNS sa pretnjama da će naši novinari završiti kao pobijeni novinari u redakciji Šarli Ebdo.

Naime, poslanica naprednjaka je, čini se, pomešala portal Direktno sa Danasom i sledećim rečima izrazila svoj gnev: „To što vama prete bombama jer svoj posao (NE) obavljate kako treba, ne može se nikako dovesti u vezu sa mnom i sa mojom izjavom da je svaki opozicionar izdajnik, plaćenik i mrzitelj Srbije! Vidim pronašli ste se u svemu, pa sad pokušavate da me uvučete u svoje blato. Loš pokušaj!“.

Na stranu što se ovakva izjava Staše Stojanović može tumačiti i kao tvrdnja da su novinari Danasa sami zaslužni za jezive pretnje koje su nam upućene, neprikosnovena je činjenica da Danas nikada nije objavio, posredno ili neposredno, stavio izjave poslanice SNS u kontekst koji nam ona pripisuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari