Poslanik Zavetnika koji je ranije demantovao prelazak u SNS, sad se učlanio u prisustvu Vučevića 1SNS/Iks

Dragan Nikolić, poslanik Zavetnika, koji je pre devet meseci tražio izvinjenje od funkcionera naprednjaka, zbog navoda da je preleteo u redove Srpske napredne stranke, upravo je potpisao pristupnicu za SNS u prisustvu predsednika vladajuće partije Miloša Vučevića.

U objavi na platformi Iks, objavljena je fotografija Vučevića i Nikolića, uz rečenicu da je predsednik SNS poželeo novom članu dobrodošlicu.

Trećeg februara 2023. međutim Dragan Nikolić je u izjavi za Danas odbacio navode predsednika Izvršnog odbora SNS da je pristupio naprednjacima.

„To što je izrekao Darko Glišić, o mom navodnom prelasku kao poslanika sa liste Zavetnika u SNS, je potpuna laž“, rekao je tada u izjavi za Danas Dragan Nikolić, član Izvršnog odbora stranke „Zavetnici“ iz Vranja.

„Tražim izvinjenje od funkcionera naprednjaka, a one koji su prešli iz stranke u SNS da vrate mandate. Ostajem ponosni poslanik „Zavetnika“. Ovo što je vezano za moje ime je teška laž koja je uznemirila i mene, moju porodicu i prijatelje“, rekao je Nikolić tada za Danas.

U tim danima, poslanici Narodne skupštine rasrpavljali su u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu, a zabeležen je i metež kada su poslanici desnih stranka ustali i krenuli ka Vučiću.

Dragan Nikolić, advokat iz Vranja, bio je u nekoliko mandata skupštinski zastupnik Srpske radikalne stranke (SRS). Od osnivanja Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju, bio je predsednik Okružnog odbora naprednjeka, a smenjen je sa te funkcije nakon borava Bratislava Gašića u Vranju, koji je tada izmedju ostaloga Nikoliću oduzeo i pečat stranke.

Od osnivaja stranke Zavetnici, advokat Dragan Nikolić, je pristupio ovoj stranci, i bio je njen funkcioner i na prethodnim izborima koje je većina stranaka bojkotovala.

Obavljao je funkciju potpredsednika Izvršnog odbora stranke, koji rukovodi odborima na području jugoistočne Srbije.

Da podsetimo, Nikolić je svojevremeno vređao kolumnistu Danasa Alekseja Kišjuhasa na zvaničnom Instagram nalogu našeg portala.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari