Posle flajera „Lažni general sa putovnicom“, Ponoš i opozicija ponovo meta napada na Tviteru 1Foto: Printscreen/Twitter/@Nedost5Emotivno

Posle flajera sa likom Zdravka Ponoša, Tviterom je u toku današnjeg dana krenuo da kruži snimak kojim se ponovo napada opozicija, pre svega lider pokreta SRCE.

Prvi su se na udaru sredinom marta našli predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski, lider Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović i prvi čovek Dveri Boško Obradović, kada su širom Srbije osvanuli grafiti s porukama „Milica lažljivica, „Miloš Francuz“ i „Boško fašista“.

Sledeći na udaru ovakve propagande našao se lider pokreta SRCE Zdravko Ponoš. Sredinom prošle nedelje flajeri na kojima je ispisan tekst „Lažni general sa putovnicom“ stavljeni su u sandučiće stanara na Vračaru, ali i Zvezdari.

Posle flajera „Lažni general sa putovnicom“, Ponoš i opozicija ponovo meta napada na Tviteru 2
Foto: Danas

Podsetimo, nakon grafita upućenih Milici Đurđević Stamenkovski i Milošu Jovanoviću, pojavili su se i plakati na kojima se lider Dveri Boško Obradović, Jovanović i Đurđević Stamenkovski dovode u vezu sa Aljbinom Kurtijem.

Takođe, pomenuti „slogani“ nisu novost, budući da su takve i slične poruke već korišćene i na društvenim mrežama, i to od strane ljudi bliskih vlasti.

Ipak, stvari se nisu zaustavile na tome.

Na društvenoj mreži Tviter, tokom celog dana deli se snimak dela gostovanja Zdravka Ponoša u jutarnjem programu televizije Nova od 3. aprila, a u kom govori „otvoreno o opoziciji“.

Odgovarajući na pitanje da li je danas opozicija u boljem stanju nego što je bila, Ponoš je odgovorio da je „sad potpuno nešto drugo na meniju, što bi se reklo“.

„Više to nisu ti formati, pojavili su se neki drugi formati. Saradnja je, čini mi se, razbijena među nekima na tim izborima, a ona se nije ni obnovila. Ja se nadam da će pred izbore biti zdravog razuma da se opet neke razlike ili animoziteti ostave po strani JER JE TO U INTERESU SRBIJE“, piše na snimku koji se deli na društvenoj mreži Tviter.

Snimak, koji je praćen tekstom, deo je Ponoševog gostovanja, a koji je napravljen kombinacijom više njegovih izjava tokom pomenutog gostovanja.

„Kada su to lideri opozicije zaista mislili o interesu Srbije? Očigledno je da se pred izbore skupljaju i s koca i konopca jer drugačije ne mogu preko cenzusa“, stoji na kraju snimka uz slike Pavla Grbovića, Miloša Jovanovića, Vuka Jeremića, Zdravka Ponoša, Aleksandra Jovanovića Ćute, Dragana Đilasa i Boška Obradovića.

Pomenuti snimak na Tviteru u poslednja dva sata više puta je postavljen od strane različitih korisnika i sa komentarima na račun lidera pokreta SRCE.

„Ponoš, bolje da ćutiš, ološ koji je uvek gledao sam svoj interes, što i sada radi, briga njega za državu i razvoj zemlje“, jedan je od propratnih komentara.

„NATO general Ponoš nakon sve štete nanete Srbiji i vojsci naše države je poslednji koji, ako ima imalo srama, može da pominje interese Srbije“, još jedan je od komentara.

„E ako je dotle doslo da hrvatski drzavljanin i NATO general Ponos pocinje da misli o „interesima Srbije“, onda zaista vise nista ne moze da nas iznenadi od cirkus opozicije. Njihova dela govore, dzaba im prazne price i uvlacenje gradjanima“, piše u jednoj od objava na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari