Posle zaplene imovine, ministarka pravde Kosova objavila snimak unutrašnjosti Radoičićeve vile: Luksuz na sve strane 1Foto: Print screen FB Aljbuljena Hadžiju

Ministarka pravde Kosova Aljbuljena Hadžiju objavila je snimak unutrašnjosti vile Milana Radoičića, čija je imovina zaplenjena, prenosi N1.

Nakon što je izdat nalog za zaplenu imovine bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića u vezi sa slučajem Banjska, juče bilo izvršeno plombiranje tri objekta koja se povezuju sa bivšim potpredsednikom Srpske liste, od kojih je jedan vila na Gazivodama, piše KoSSev.

Hadžiju je juče objavila listu zaplenjene imovine, a iako nije precizirala da je reč o Radoičićevoj imovini, navodi da je njen vlasnik „glavni kriminalac“.

Osim vila na jezeru Gazivode, zaplenjen je restoran „Grej“ u Kosovskoj Mitrovici i stan na šestom spratu u istoj zgradi.

Zaplenjeno je i desetina vozila među kojima su dva Džipa Mercedes AMG G63, bez tablica, Mitsubishi Pajero Sport bez tablica i još čak 18 običnih vozila Mitsubishi Pajero od kojih je većina bez tablica, dva modifikovana oklopna vozila plave boje bez tablica, dve Toyote Hilux od kojih je jedna sa registarskim oznakam, a druga bez, Opel Vectra takođe sa tablicama, Dacia Duster bez tablica, Džip Grand Cherokee bez tablica.

Zaplenjena su i dva kvada tamno zelene boje bez tablica, kao i jedan bager žute boje, bez tablica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari