„Poslušan do neprijatnosti, snishodljiv po službenoj dužnosti“: Kako tumačiti izjavu Vučevića da je više pomogao SNS-u od ostalih kolega iz Vlade

Ostavite komentar


  1. Zorana je najviše pomogla sns i stranci koju najviše voli ,više od svog posla i svoje plate . toliko je verna da čak i ministraka neće biti.

  2. SNS najviše pomažu moroni koji kupuju stanove u Beogradu na vodi i sada u Novom Sadu, koriste usluge Telekoma Srbije, šalju poruke za glasanje u rijalitiju itd. Narod nema ni malo pameti, rijaliti nam vaspitavaju decu. Žalosno.

  3. On veruje da je najviše pomogao SNS/ Vuciću, To misle i drugi. Zaborave da je tu da pomognu Srbiji, i gradjanima Srbije a ne gazdi i SNS.

  4. Idolopoklonik koji je prevazisao najekstremnije Titove komunisticke posleratne kadrove.
    Ovakvi likovi su poslastica za neprijateljske agenture.

  5. Ministar Vučićević je pošten čovek, ukoliko je čovek. On je dva puta tužio Vučića, jednom za čuvenu Jovanjicu i drugi put zbog Krušika i oba puta je izgubio spor. Tužio je da ne bi se setili glupi.

  6. Znam da je obezbedio velike pare za prethodne izbore za stranku. Odli;no je radio i zato ga je predsednik nagradio. Sa batom je super saradjivao. Postoje i snimci dogovora i kako se to posle delilo glasacima po Vojvodini. Da toga nije bilo u NS bi SNS doziveo katastrofu, a druge je bas bilo briga.

  7. Moze Janko Veselinovic i njemu slicni da sakljucuju sta god hoce, velika vecina misli drugacije!

  8. Вучевић је еклатантан пример партократије.

  9. I SURVIVOR JE RIJALITI.NISAM ZNAO DA POSTOJE POLITIĆKI PODOBNI I NEPODOBNI REALITY. UZGRED GLEDAM ZADRUGU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.